Išraiškingi Gėlių Vaisių Kvepalai Moterims FM 447

Chloe Nomade analogas FM 447 kvepalai
PURE 447 - patrauklūs moteriški kvepalai. Kvepalai yra išraiškingi, įkūnijantys laisvės ir nuotykių pojūtį. Šis kvapas, turintis unikalų gėlių ir medienos natų derinį, suteikia išskirtinį aromatą.
Kvapas atsiveria gaivos pliūpsniu, sujungiant putojančias bergamotės ir geltonųjų slyvų natas. Kvapams nusistovėjus, širdies natos atskleidžia elegantišką frezijų, jazminų ir pakalnučių puokštę, sukuriančią subtilų, tačiau viliojantį gėlių aromatą. Pagrindinės samanų, gintaro ir pačiulių natos suteikia šiltą ir žemišką pojūtį, palikdamos ilgalaikį įspūdį.
Dėl gaivių ir gėlių natų FM 447 kvepalai yra puikus pasirinkimas pavasariui ir vasarai, o šilti ir medienos atspalviai suteikia jaukumo rudeniui ir žiemai. Kalbant apie paros laiką, kvapas sklandžiai pereina iš dienos į naktį, todėl tinka tiek kasdienėms išvykoms, tiek ypatingoms progoms.
FM 447 kvepalai skirti toms moterims, kurios nebijo tyrinėti naujų horizontų ir ieškoti naujų potyrių. Šis aromatas apima klajonių dvasią ir puikiai tinka moteriai, kuri mėgsta keliauti, atrasti ir pasinerti į naujas kultūras.
Puikus pasirinkimas būtų spalvinga gėlėta suknelė su žemiškais atspalviais arba prašmatni odinė striukė su pritaikytais džinsais. Kvepalų universalumas leidžia paryškinti daugybę stilių – nuo bohemiško iki rafinuoto, be vargo suteikiant bet kokiam ansambliui papildomo žavesio.
Kas įkvėpė sukurti šiuos išraiškingus Federico Mahora kvepalus? Šių kvepalų aromatas panašus į Chloe Nomade kvepalų kvapą. Gėlių FM kvepalai moterims su vaisių nata.

PURE FM 447 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: egzotiniai vaisiai, raudonieji vaisiai, bergamotė, geltonoji slyva, rausvos uogos
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: pakalnutė, frezija, rožė, jazminas, persikas
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: pačiulis, samanos, muskusas, gintaro medis, santalas
Kvapas: gėlių kvepalai su vaisių nata
Charakteris: išraiškingas, patrauklus, mielas
FM 447 kvepalai įkvėpti Chloe Nomade aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 100447
Kaina: 23.43 €        Kvepalų Chloe Nomade analogas FM 447 kvepalai

FM Kvepalų mėginėliai
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390447
Kaina: 00.41 €        FM 447 kvepalai įkvėpti Chloe Nomade kvepalų aromato

1 komentaras:

  1. Anonimiškas11:37

    Puikus kvapas kiekvienai dienai, nieko nepaprasto, bet džiaugiuosi, kad slyvos dėka turiu jį savo kolekcijoje. Puikus kvapas visiems metų laikams, tačiau tobuli dieniniai kvepalai vėsioms, apsiniaukusioms dienoms, vėlyvam pavasariui ir vasarai.

    AtsakytiPanaikinti