Pavergiantys Rytietiški Kvepalai su Medžio Nata FM 822

Yves Saint Laurent Y analogas FM 822 kvepalai internetu pigiau
PURE Royal 822 kvepalai vyrams. Šie kvepalai sukelia priklausomybę, skleidžia modernų ir jaunatvišką aromatą. Jo kvapą galima apibūdinti kaip harmoningą gaivių ir medienos natų derinį.
Viršutinės kvepalų natos susideda iš ryškių ir gaivinančių mandarinų, smilkalų ir pipirų niuansų. Šie pradiniai akordai suteikia gaivų energijos pliūpsnį. Kvapui nusistovėjus, išryškėja levandų, slyvų ir žibuoklių lapų širdies natos, kurios suteikia aromatingos šilumos ir gylio. Galiausiai, pagrindinės ambros, kedro ir vetiverijų natos sukuria sodrų ir vyrišką pagrindą.
Dėl savo gaivaus ir ryškaus kvapo FM 822 kvepalai ypač tinka pavasariui ir vasarai, nes kvepalų kvapas papildo saulėtą ir šiltą orą. Kvepalai puikiai tinka dėvėti dieną, nesvarbu, ar tai būtų kasdienė išvyka, profesionali aplinka ar draugų susibūrimas. Kvapo gaivinanti dvasia palieka gaivumo pėdsaką, kad ir kur eitumėte.
Šis kvapas skirtas tiems, kurie skleidžia pasitikėjimą savimi ir turi išrankų skonį aukštos kokybės kvepalams.
Kas įkvėpė sukurti šiuos pavergiančius Federico Mahora kvepalus? Šie FM kvepalai vyrams savo kvapu panašūs į  - Y kvepalų kvapą.

PURE Royal FM 822 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: mandarinas, smilkalai, pipirai
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: vandens natos, levanda, slyva
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: kedras, sandalmedis, vetiveris, gintaras
Kvapas: rytietiškas su medžio nata.
Charakteris: drąsus, daugiamatis, pavergiantis
FM 822 kvepalai įkvėpti YSL Y aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 170822
Kaina: 40.33 €       Kvepalų Yves Saint Laurent Y analogas FM 822 kvepalai internetu pigiau

FM Kvepalų testeriai pigu internetu
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390822
Kaina: 00.41 €        FM 822 kvepalai įkvėpti YSL Y kvepalų aromato

2 komentarai:

  1. Anonimiškas11:56

    Tas kvapas iš vyriškų kvepalų testerio, vis dar mano atmintyje. Saldus-gaivus, modernus aromatas kiekvienai dienai. Tai prašmatnaus, aukšto ir didingo, stilingai ir skoningai apsirengusio vyro kvapas. Man patinka, kai vyras taip kvepia.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Anonimiškas12:32

    Kvepalus išbandžiau maždaug prieš metus, ir kvapas labai patiko. Mano draugė nupirko man juos Kalėdoms ir sutinku, kad tai laimėtojas. Mano nuomone, tai labai gerai tinka šiam tikslui. Kvepalai tapo mano žiemos ir rudens firminiu kvapu.

    AtsakytiPanaikinti