Provokuojantys Rytietiški Kvepalai su Gėlių Nata FM 820

Paco Rabanne Pure XS For Her analogas FM 820 kvepalai internetu
PURE Royal 820 kvepalai moterims. Šis provokuojantis ir jausmingas kvapas yra harmoningas gėlių ir rytietiškų natų derinys.
Pradžios nata yra gyvybinga ir vaisių skonio, su sultingų persikų užuominomis. Kvapui vystantis, jis atskleidžia jausmingą ylang-ylang, žavingų apelsinų žiedų ir švelnios rožės širdį. Bazinės natos šiltos ir provokuojančios, jose dera vanilė, sandalmedis ir ambra, paliekančios ilgalaikį įspūdį.
FM 820 kvepalai ypač spindi vėsesniais mėnesiais. Dėl savo sodrumo ir šilumos jis idealiai tinka rudeniui ir žiemai, apgaubia moteris komfortu ir šiluma. Kvapas tinkamas dėvėti tiek dieną, tiek vakare, todėl tai yra universalus pasirinkimas bet kokiai progai.
Moteris, kuri dėvi šiuos kvepalus, pasitiki savimi, yra magnetiška. Šis aromatas papildo jos asmenybę, suteikdamas jai paslaptingumo ir jausmingumo.
Kas įkvėpė sukurti šiuos provokuojančius Federico Mahora kvepalus? Šie kvepalai savo kvapu panašūs į Pure XS For Her kvepalų kvapą.

PURE Royal FM 820 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: apelsino žiedas, persikas.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: kvapieji kanangai (ylangylang), rožė.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: sandalmedis, ambra, vanilė, muskusas.
Kvapas: rytietiškas su gėlių nata
Charakteris: jausmingas, provokuojantis, magnetinis
FM 820 kvepalai įkvėpti Pure XS For Her
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 170820
Kaina: 40.33 €       Paco Rabanne Pure XS For Her analogas FM 820 kvepalai internetu

FM Kvepalų pavyzdžiai pigu internetu
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390820
Kaina: 00.41 €        FM 820 kvepalai įkvėpti Paco Rabanne Pure XS For Her

2 komentarai:

  1. Tai puikus, seksualus, saldus aromatas, priviliojantis daug komplimentų ir dėmesio. Sprendžiant iš užrašų, atrodo, kad kvepalus aš dėvėčiau tik rudenį ar žiemą, tačiau manau, kad šį aromatą galėčiau dėvėti ir pavasario bei vasaros naktims. Kalėdoms, kelionei į Stokholmą pasiėmiau šiuos „PURE Royal 820“ kvepalus. Tai buvo puikus vakaras su visa kalėdine dvasia ir dekoracijomis. Žmonės šį kvapą pradėjo sieti su manimi, todėl dabar šiuos kvepalus laikau savo vizitine kortele.

    AtsakytiPanaikinti
  2. klasikinis rytietiškas gėlių aromatas21:30

    Nuostabus klasikinis rytietiškas gėlių aromatas. Tai saldus ir šiltas gurmaniškas aromatas, žadinantis švelnumą ir jausmingumą. Su ta nuostabia spragėsių nata, kuri nelieka nepastebėta ir man tai patinka. Patariu saldžių, patvarių ir šleifinių kvapų mėgėjams.

    AtsakytiPanaikinti