Maisto Papildas Depurcontrol

Unikalaus pavidalo ir poveikio preparatas, kurio tobulai subalansuota sudėtis natūraliai skatina fiziologinę diurezę, šalina vandens perteklių kartu su nereikalingais medžiagų apykaitos produktais.
Paprastosios kiaulpienės šaknyje ir beržo žievėje esančios fenolio rūgštys ir flavonoidai užtikrina tinkamą inkstų ir kepenų funkciją bei palaiko optimalius medžiagų apykaitos procesus. Panašiai veikia inkstažolės ir dirvinio asiūklio ekstraktai, kurie skatina šlapimo šalinimą kartu su nereikalingais metabolizmo produktais.

Natūralus organizmo valymas.

Skysčių kaupimasis organizme gali daryti įtaką visų amžiaus grupių žmonėms. To priežastimi gali būti pernelyg mažas suvartojamų skysčių kiekis. Vandens kaupimuisi gali daryti įtaką hormonai, karščiai, netinkama mityba ar ilgas buvimas toje pačioje padėtyje. Vien įpročių pakeitimo dažnai nepakanka, kad ši problema išsispręstų. Atsakymu į tai yra DEPURCONTROL. Šis puikus maisto papildas turi viską, ko reikia nelygiai kovai su patinimais, kuriuos sukelia vandens perteklius organizme. Natūralūs šlapinimąsi skatinančių ir detoksikuojančių augalų ekstraktai atkuria natūralų organizmo balansą, sugrąžina gerą savijautą, sveiką išvaizdą ir, visų pirma, sveikatą

Puikiai subalansuoti detoksikuojančio poveikio augaliniai ekstraktai:

Beržo žievės ekstraktas išvalo organizmą nuo toksinų ir skatina vandens šalinimą.
Dirvinio asiūklio ekstraktas puikiai šalina uratų perteklių, reguliuoja ir teigiamai veikia organizmo vandens balansą.
Inkstažolės lapas tai vienas seniausių vaistinių augalų, kuris pasižymi šlapimo išskyrimą skatinančiomis savybėmis.
Paprastosios kiaulpienės šaknies ekstraktas puikiai skatina kepenų ir tulžies pūslės veiklą, stimuliuoja toksinų šalinimą ir teigiamai veikia virškinimą.

Kaip vartoti maisto papildą Depurcontrol?

Naudodami kamštelį-dozatorių įpilkite 15 ml preparato ir ištirpinkite 1,5 l vandens. Gerkite nedidelėmis porcijomis dienos metu.

Talpa: 480 ml
Kodas: 801201
Kaina: 60.12 €        Pirkti Maisto papildai internetu pigiau

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą