Maisto Papildas Active Burn Fat Killer

Unikalus maisto papildas, kurio sudėtyje esančių medžiagų sinerginis poveikis padeda palaikyti tinkamą kūno masę, skatina riebalų deginimą ir vandens pertekliaus bei nereikalingų medžiagų
apykaitos produktų šalinimą iš organizmo. Tobulai subalansuoti augaliniai ekstraktai teigiamai veikia virškinimą, užtikrina tinkamą riebalų ir angliavandenių apykaitą. Preparatas stimuliuoja kolageno ir elastino sintezę - įtempia, stangrina ir gerina odos elastingumą.

Tobula figūra ir jaunatviška išvaizda su idealia vertingų komponentų kombinacija:

L-karnityna tai natūrali, žmonių raumenyse randama, aminorūgštis. Ši medžiaga yra atsakinga už tinkamą riebalų apykaitą. Turi didelės įtakos ištvermei – esant šios aminorūgšties trūkumams net po mažiausio krūvio jaučiamas nuovargis. Nepaisant šios medžiagos svarbos, mūsų organizmas gamina tik labai nedidelius jos kiekius. Papildomos L-karnitino dozės yra labai veiksmingos lieknėjimo metu, nes ženkliai paspartina riebalų deginimą.
Ananasų, papajų ir guaranos ekstraktai – teigiamai veikia virškinimą, užtikrina tinkamą riebalų ir angliavandenių apykaitą.
Kiaulpienės šaknies ir margainio sėklų ekstraktai – skatina vandens pertekliaus ir metabolizmo produktų šalinimą iš organizmo, o tai teigiamai daro įtaką tinkamo kūno svorio palaikymui.
Azijinės centelės ir vynuogių ekstraktai – stimuliuoja kolageno ir elastino, atsakingų už įtemptą, stangrią ir elastingą odą, sintezę.
Karčiavaisio citrinmedžio ekstraktas – kalio ir tirpių skaidulų šaltinis – dėl žemo glikemijos rodiklio palaiko tinkamą, fiziologinį apykaitos ritmą, ypač riebalų, bei papildo visų anksčiau išvardintų komponentų veikimą.

Kaip vartoti maisto papildą Active Burn Fat Killer?

Naudodami kamštelį-dozatorių įpilkite 15 ml preparato ir ištirpinkite 1,5 l vandens.
Gerkite nedidelėmis porcijomis dienos metu.
Talpa: 480 ml
Kodas: 801412
Kaina: 71.00 €        Pirkti Maisto papildai internetu pigiau

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą