Maisto Papildas Nutricode Cellufight Anticeliulitas

Maisto papildai celiulitui mažinti Nutricode Cellufight
Šiuolaikiškas atsakymas į šių dienų problemą, su kuria susiduria ne tik moterys, bet ir vyrai, t.y. „apelsino žievelė”. Veikia dvejopai - sprendžia problemos priežastis ir neigiamus efektus. Kruopščiai
subalansuoti augaliniai ekstraktai teigiamai veikia organizmo valymo procesus, palaiko tinkamą riebalų apykaitą, mažina celiulito požymius. Preparatas padeda palaikyti tinkamą kūno svorį, stangrina ir didina odos elastingumą.

Iš kur atsiranda celiulitas?

Celiulitas - tai dažna, varginanti problema, kuri kamuoja ne tik moteris, bet ir vyrus. Dažniausiai pasireiškia krūtinės, pilvo ir šlaunų srityje po oda jaučiamų riebalų sankaupų forma. Šios problemos priežasčių yra begalė, tarp jų:
sutrikusi hormonų veikla – kai padidėjęs estrogenų kiekis esant progestrono trūkumui;
sėslus gyvenimo būdas ir fizinio aktyvumo stoka;
netinkama mityba – per daug cukraus ir druskos;
rūkymas, genetinis polinkis.

Augalinės kilmės medžiagų galia stangriai ir lygiai odai:

dažinės ciberžolės ekstraktas – teigiamai veikia organizmo valymo procesą ir tinkamą riebalų apykaitą, mažina celiulito požymius, užtikrina sotumo jausmą.
Azijinės centelės ekstraktas – padeda išsaugoti odos stangrumą ir elastingumą, palaiko tinkamą riebalinio audinio struktūrą.
Barzdotosios cimbžiedos ekstraktas – kurio sudėtyje yra forskolino, medžiagos, kuri turi įtakos riebalų apykaitai ir palaiko tinkamą kūno svorį, pastebimai mažina „apelsino žievelės" efekto apimtis.
Barkūno ir paprastojo kaštono ekstraktai – palaiko optimalią mikrocirkuliaciją, kuri yra viena pagrindinių celiulito požymių gydymo priemonių.

Kaip vartoti maisto papildą mažinantį celiulitą?

Maisto papildai Cellufight vartojami per burną pusę tabletės per dieną, užgerkite vandeniu. Federico Mahora maisto papildai tik papildo jūsų mitybą, bet maisto papildai nėra maisto pakaitalai.

Talpa: 33,6 g.
Kodas: 801036
Kaina: 60.12 €        Pirkti Maisto papildai internetu pigiau

4 komentarai:

  1. Rima13:28

    Šį papildą naudoju kiek daugiau nei 2 savaites, bet jau matau, kad jis veikia. Puikiai sunaikina apelsino žievelės efektą. Nekantrauju pamatyti rezultatą, kai baigsiu buteliuką. Labai geros kokybės, nesigaili, kad apsipirkau čia. Puiki kaina. Puikus produktas, labai greitas pristatymas.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Anonimiškas21:21

    Pirma, šlaunys tampa minkštos. Tai palengvina masažą ir padeda išsiskirti celiulitui. Antra. Aš sportuoju sporto salėje (dabar namuose, karantinas) ir geriu šį maisto papildą, net po kelių dienų pasirodė rezultatas ... tai labai malonu. Bet kokiu atveju celiulitas tampa vis mažiau matomas.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Vika13:50

    Aš nuo pat paauglystės turėjau celiulito ant šlaunų. Todėl pabandžiau gerti šias anticeliulitines tabletes ir pamiršau apie celiulitą. Šis produktas yra tikrai geras, jei norite atsikratyti celiulito. Manau, kad yra kažkas naudingo vartojant šiuos maisto papildus, todėl pabandysiu dar vieną mėnesį. Baigiau pirmąjį butelį ir nusipirksiu dar vieną.
    Dar manau svarbu pakeičiau ir mitybą, nebevalgau tiek daug greito maisto iš užkandinių.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Fitnesas11:38

    Daugelis žmonių norėtų nuslėpti faktą, kad jie turi celiulitą. Jei norite kovoti su celiulitu, turite kasdien gerti pakankamai vandens, taip pat apriboti alkoholio ir (arba) saldžių kofeino turinčių gėrimų vartojimą. Vartoju kolageną ir šį maisto papildą, naudojau kavos šveitiklį, mankštinuosi ir celiulitas nuo žirnio dydžio duobučių sumažėjo iki beveik nulio. Šią vasarą tikiuosi būti su bikiniu.

    AtsakytiPanaikinti