Saldūs Gaivūs Šipriniai Gėlių Kvapo Kvepalai PURE Royal 811

YSL Mon Paris analogas FM 811 kvepalai internetu
PURE Royal 811 kvepalai moterims. Kvepalai pasižymi šiuolaikišku šipro gėlių aromatu su vaisių ir medienos atspalviais. Iš pradžių kvapas saldus ir stiprus. Vėliau kvapas tampa šiek tiek gaivus, vidutiniškai saldus, bet ne sunkus.
Šis kerintis aromatas tinka įvairioms progoms ištisus metus. Dėl vaisių ir gėlių natos jis ypač patrauklus pavasario ir vasaros sezonais, kai oras šiltesnis. Gyvas ir energingas kvepalų pobūdis puikiai papildo saulėtas dienas ir suteikia gaivos. Be to, dėl viliojančio kvapo jis tinkamas vakarinei aprangai, o ypatingoms progoms ar romantiškiems susitikimams suteikia papildomo žavesio.
FM 811 kvepalai skirti šiuolaikiškai, pasitikinčiai ir rafinuotai moteriai. Aromatas įkūnija nesenstančios elegancijos ir žavesio pojūtį, todėl yra idealus pasirinkimas moterims, norinčioms palikti ilgalaikį įspūdį. Nesvarbu, ar dalyvaujate oficialiame renginyje, romantiškai vakarieniauti ar tiesiog norite jaustis užtikrintai ir patogiai visą dieną, šis aromatas bus puikus kompanionas. Jo vaisių, gėlių ir medienos natų derinys sukuria harmoningą kompoziciją, kuri rezonuoja su šiuolaikinės moters rafinuotumo ir jausmingumo troškimu.
Kas įkvėpė sukurti šiuos išdykusius Federico Mahora kvepalus? FM kvepalai savo aromatu yra panašūs į Mon Paris kvepalų kvapą. Šipriniai FM kvepalai moterims su nuostabia gėlių nata.

PURE Royal FM 811 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: bergamotė, kriaušė, avietė
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: jazminas, apelsino žiedas, rožė
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: gintaras, pačulis, muskusas
Kvapas: šiprininis su gėlių nata.
Charakteris: gaivus, išdykęs, nevaržomas
FM 811 kvepalai įkvėpti Mon Paris
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20 %
Prekės kodas: 170811
Kaina: 40.33 €       YSL Mon Paris analogas FM 811 kvepalai internetu

FM Kvepalų pavyzdžiai pigu internetu
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390811
Kaina: 00.41 €        FM 811 kvepalai įkvėpti YSL Mon Paris

3 komentarai:

  1. Anonimiškas13:17

    Man tai gražus, malonus, saldus ir koketiškas kvapas. Pirmą valandą jis kvepia itin stipriai, bet po to gražiai suminkštėja. Turbūt ilgiausiai išliekantys kvepalai, kuriuos turiu aš. Manau, kad daugumai žmonių šie kvepalai patiks. Puikiai tinka bet kokiai progai ir bet kuriuo metų laiku. Aš labai rekomenduoju tiems, kurie mėgsta kvapą su geriausiais saldžių vaisių ir gėlių elementais.

    AtsakytiPanaikinti
  2. saldus kvapas20:05

    Tai geriausias visų laikų kvapas. Aš daug metų ieškojau tinkamo. Jis yra intensyvus, bet ne agresyvus. Kvepia stipriai, bet po maždaug 20 minučių suminkštėja ir maloniai kvepia. Sulaukiau komplimentų, o kvapas nėra per stiprus. Aš asmeniškai jį dėviu ypatingomis progomis. Privaloma moterims, kurios nori būti seksualios ir moteriškos.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Anonimiškas16:59

    Man patinka avietinė pradžia ir pačiulių pagrindas, tiesiog skanu. Universalus, lengvas kvapas. Tinka bet kokiam amžiui, bet kuriuo paros metu ir bet kuriuo metų laiku. Nešiojau ir žiemą, ir pavasarį, ir vasarą per karštį - per 5 mėnesius kvepalų buteliukas visiškai ištuštėjo.

    AtsakytiPanaikinti