Kremas Dienai Royal Perfection

Tai rafinuotas aukščiausios kokybės veikliųjų medžiagų ir pažangios technologijos derinys, kuris intensyviai drėkina, stangrina ir regeneruoja odą. Kruopščiai suformuluotas, ultra jauninantis receptas
veikia kaip apsauginis odos šydas, apsaugo ją nuo neigiamos elektromagnetinės spinduliuotės, t.y. UV ir mėlynosios šviesos spindulių. Efektyviai saugo nuo oksidacinio streso ir teigiamai veikia epidermio atsinaujinimą. Kremas Dienai Royal Perfection, sukurtas remiantis naujausiais epigenetikos tyrimų rezultatais, su unikaliu L.C.G.S MC 8.0 kompleksu įsiskverbia į odos struktūrą, glotnina ir užpildo, pastebimai sumažina raukšlių matomumą. Fenomenaliai regeneruoja odą, akimirksniu stangrina ir sugrąžina natūralų švytėjimą. Oda tampa pastebimai stangresnė, elastinga, sudrėkinta ir minkšta. Tai vertingiausias maistingųjų medžiagų kokteilis, kurį galite padovanoti savo odai.
Kruopščiai atrinktų vertingųjų komponentų derinys jūsų odai:
L.C.G.S MC 8.0 – išpuoselėtoje kremo receptūroje esminiu komponentu yra naujausiais epigenetikos tyrimų rezultatais paremtas kompleksas, kuris yra sukurtas specialiai FM WORLD. Mažina neigiamas elektromagnetinės spinduliuotės pasekmes, t.y. saugo nuo UV ir mėlynosios šviesos spindulių žalos. Be to, efektyviai saugo nuo oksidacinio streso ir teigiamai veikia epidermio atsinaujinimą.
Tripeptidas-38 – stiprus naujos kartos peptidas, kuris efektyviai kovoja su raukšlėmis, stiprina 6 pagrindinių už odos atsinaujinimą atsakingų elementų sintezę. Užpildo raukšles iš vidaus, užtikrina pastebimą lygios ir patemptos odos efektą.
Modernus antioksidantas aktyvuojasi tik veikiamas UV spindulių ir ilgai saugo odą nuo laisvųjų radikalų poveikio. Jo dėka pamiršite apie papilkėjusią ir nuvargusią odą, ji įgaus atsparumą negatyviam išorinių veiksnių poveikiui ir sugebės atsispirti senėjimo procesams.
Mažos molekulinės masės hialurono rūgštis – tai natūralus polisacharidas, kuris užpildo ertmes tarp kolageno audinių, tobulai drėkina odą ir suteikia jai elastingumo, veikia jauninančiai.

Talpa: 50 ml.
Prekės kodas: 502026
Kaina: 187.15 €        Pirkti internetu

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą