Kaip Sužinoti ar Kvepalai Originalūs?

Kaip atpažinti ar kvepalai originalūs?
Jei norite įsigyti kvepalus, bet jums kyla įtarimas ar kvepalai yra originalūs? Tą nesudėtingai galite sužinoti internete pagal brūkšninį EAN kodą bei BATCH kodą.
EAN brūkšninis kodas pagalba, sužinosite, koks gamintojas pagamino jus dominančius kvepalus. Suvedate EAN brūkšninį kodą į Google paieškos sistemą ir taip rasite produkto gamintoją.

Kaip patikrinti kvepalus pagal kodą?


Kaip patikrinti ar kvepalai originalus? BATCH kodas parodo produkto autentiškumą, taip sužinote ar kvepalai originalūs. Šį kodą galite patikrinti šioje svetainėje http://www.checkfresh.com Pirma pasirenkate gamintoją, vėliau įvedate BATCH kodą. Kvepalų kodų pavyzdžiai yra pateikti toje pačioje svetainėje, po paieškos laukeliu. Suradę originalų kvepalų kodą, ant kvepalų pakuotės jį suvedate į paieškos laukelį ir jei jus dominantys kvepalai yra originalūs, matysite informaciją apie jų pagaminimo datą bei amžių. BATCH kodas ant kvepalų pakuotės būna įspaustas arba iškilęs.
BATCH kodas ant kvepalų pakuotės

Kas yra BATCH kodas?


Kvepalų BATCH kodas – tai unikalus raidinis ir skaitmeninis kodas, gamybos proceso metu priskiriamas konkrečiai kvepalų partijai. Tai padeda nustatyti, kada ir kur kvepalai buvo pagaminti, o tai kartais gali suteikti informacijos apie kvepalų "galiojimo laiką".

Jei turite kvepalų buteliuką ir norite patikrinti jo partijos kodą, dažniausiai kodą galite rasti ant pakuotės arba paties buteliuko. Kai rasite kvepalų partijos kodą, internetinėje svetainėje http://www.checkfresh.com rasite išsamią informaciją apie jus dominančius kvepalus, pvz., pagaminimo datą ir vietą, atsižvelgiant į prekės ženklą.

1 komentaras:

  1. Anonimiškas11:49

    Geras straipsnelis, nes buvo įdomu patikrinti savo kvepalus, ar jie yra orginalūs. Kiek tikrinau tai visi orginaliai pagaminti. Perku iš parduotuvių arba internetu, bet niekada neperku iš turgaus, tad ir kvepalais dar neteko nusivilti.

    AtsakytiPanaikinti