Nutricode Red Clover Maisto Papildas

 

Nutricode raudonasis dobilas maisto papildas
Raudonieji dobilai yra žolė, kuri buvo naudojama šimtmečius dėl savo gydomųjų savybių. Tai turtingas maistinių medžiagų šaltinis, įskaitant izoflavonus, kurie turi įtaką puikiai plaukų, odos ir nagų išvaizdai.
Kapsulės su visa raudonojo dobilo galia sveikiems plaukams, odai ir nagams! Kapsulėse yra raudonųjų dobilų ekstrakto – puikus izoflavonų, dar vadinamų fitoestrogenais, šaltinis.
Tobula sudedamųjų dalių kompozicija sveikai plaukų, odos ar nagų išvaizdai. Sudėtyje yra cinko, seleno ir biotino, kurie padeda palaikyti normalią plaukų, odos ir nagų būklę. Vitaminas B5 padeda mažinti pavargimo jausmą ir nuovargį.

Talpa: 17 g | 30 DIENŲ SISTEMA 30 KAPSULIŲ
Kodas: 801154
Kaina: 51.55 €    Pirkti FM World maisto papildus internetu pigu

Kokie yra raudonųjų dobilų nauda?


Raudonuosiuose dobiluose gausu izoflavonų, kurie skatina plaukų augimą, gerina galvos odos kraujotaką ir maitina plaukų folikulus. Tai gali padėti sumažinti plaukų slinkimą ir skatinti stipresnių bei sveikesnių plaukų augimą.
Raudonieji dobilai yra natūralus antioksidantų šaltinis, kuris gali padėti apsaugoti odą nuo laisvųjų radikalų daromos žalos. Nustatyta, kad jis pagerina odos tekstūrą, mažina uždegimą ir skatina jaunatvišką odos išvaizdą.
Raudonuosiuose dobiluose gausu izoflavonų, kurie skatina kolageno gamybą. Kolagenas yra baltymas, būtinas sveikai odai, plaukams ir nagams.

Apibendrinant galima pasakyti, kad raudonieji dobilai yra natūralus ir veiksmingas būdas palaikyti sveikus plaukus, odą ir nagus. Dėl turtingo maistinių medžiagų profilio ir įvairių gydomųjų savybių jis gali puikiai papildyti jūsų kasdienę dietą. Apsvarstykite galimybę į savo racioną įtraukti raudonųjų dobilų papildų, kad patys pajustumėte jų naudą.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą