Šilti ir Gaivūs Kvepalai Moterims FM 703

Givenchy Ange Ou Demon Le Secret analogas FM 703 kvepalai
FM 703 medienos kvepalai moterimsKvepalai yra žavūs, įkūnijantys subtilų balansą tarp šviesos ir tamsos, atskleidžiantys paslaptingą ir jausmingą moters prigimtį. Jis užburia pojūčius savo unikaliu gėlių ir vaisių akordų deriniu, sukurdamas užburiantį kvapą.
Kvapas atsiveria gaiviomis ir putojančiomis viršutinėmis citrinų, arbatos ir spanguolių natomis, kurios suteikia gyvybingą ir džiaugsmingą aurą. Kvapui tobulėjant, išryškėja nuostabios gėlių širdies natos – rožės, bijūnai ir vandens lelijos, kurios kompozicijai suteikia švelnios ir moteriškos elegancijos. Galiausiai, šiltas ir gundantis šviesios medienos ir pačiulių pagrindas užbaigia aromatą, palikdamas tvyrantį jausmingumo pėdsaką.
Šie, šilti ir gaivūs FM 703 kvepalai, tinka dėvėti tiek dieną, tiek vakare, todėl yra universalūs bet kokiai progai. Šiltesniais pavasario ir vasaros sezonais lengvos ir gaivios kvepalų natos yra puikus pasirinkimas jūsų moteriškumui ir elegancijai sustiprinti. Vėsesniais rudens ir žiemos mėnesiais šilti ir subtilūs atspalviai sukuria jaukią ir viliojančią aplinką.
Kvepalai skirti šiuolaikiškai, pasitikinčiai ir rafinuotai moteriai, kuri dvelkia paslaptingumu. Kai kalbama apie tobulą aprangą prie šių kvepalų, rinkitės tai, kas atspindi jų kerinčias ir jausmingas savybes.
Kas įkvėpė sukurti šiuos šiltai gaivius Federico Mahora kvepalus? Šie, šilti ir gaivūs FM kvepalai moterims, savo kvapu yra panašūs į Ange Ou Demon Le Secret 2014 kvepalų kvapą

PURE FM 703 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: citrina, juodieji serbentai, spanguolė, arbatos lapai
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: vandens lelija, rožė, baltasis bijūnas
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: vanilė, pačulis, muskusas
Kvapas: medienos kvepalai su prieskonių nata.
Charakteris: šiltas ir gaivus, lengvas, džiaugsmingas
FM 703 kvepalai įkvėpti Ange Ou Demon Le Secret 2014 aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 100703
Kaina: 23.43 €        Kvepalų Givenchy Ange Ou Demon Le Secret analogas FM 703 kvepalai

FM Kvepalų testeriai internetu
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390703
Kaina: 00.41 €        FM 703 kvepalai įkvėpti Ange Ou Demon Le Secret 2014 kvepalų aromato

2 komentarai:

  1. Violeta18:57

    Jis turi stiprų žaliosios arbatos kvapą, taip pat šiek tiek užuodžiu vaisių ir gėlių kvapą. Kvepalai man leidžia jaustis švariai, elegantiškai ir patogiai. Jaučiu, kad tai puikus vasaros kvapas. Nors tikriausiai dėvėčiau ir visus metus. Užrašai yra tokie patys, kaip aprašyta, ir aš džiaugiuosi šiuo aklu pirkiniu.
    Kvapas yra toks subjektyvus, ypač atsižvelgiant į tai, kaip jis maišosi su individualia kūno chemija. Viskas, ką galiu pasakyti, yra tai, kad jis puikiai tinka man. Kvapas yra lengvas, gražus ir būtent tai, ko aš ieškojau.

    AtsakytiPanaikinti
  2. lengvi kvepalai21:17

    Šie kvepalai man iškart patiko dėl lengvumo, žaismingumo ir gaivumo. Man tai universalus kvapas, tinkantis bet kokiam orui ir bet kuriuo paros metu.

    AtsakytiPanaikinti