Pikantiški Rytietiški Kvepalai Moterims FM 442

Jacques Fath Fath de Fath analogas FM 442 kvepalai
FM 442 rytietiški kvepalai moterimsKvapas saldus, šiltas, vaisinis, bet ne slegiantis ar pribloškiantis. Jis skleidžia sodrų ir šiltą aromatą, kuris palieka ilgalaikį įspūdį.
Kvapas atsiveria šiltų prieskonių ir citrusinių natų mišiniu. Kvapui vystantis, atsiranda gėlių puokštė, įskaitant jazminą ir rožę, suteikianti moteriškumo ir intrigos. Bazinės natos susijungia ir sudaro kvepalų pagrindą, sukurdamos šiltą ir pikantišką kvapą.
Šie pikantiški FM 442 kvepalai ypač tinka rudeniui ir žiemai arba vėsesniems metų mėnesiams, kai galima visiškai įvertinti jo prabangų ir jaukų charakterį. Kvepalai taip pat puikiai tiks vakarinių pasimatymų ir specialių renginių metu, todėl bus puikus pasirinkimas nakčiai ar oficialiam susibūrimui.
Šis aromatas papildo moters asmenybę, suteikia jos išvaizdai žavesio ir paslapties. Tai kvapas, reikalaujantis dėmesio ir paliekantis žavesio pėdsaką, kad ir kur bebūtumėte.
Kas įkvėpė sukurti šiuos pikantiškai šiltus Federico Mahora kvepalus? Šie FM kvepalai moterims savo kvapu yra panašūs į Fath de Fath 1993 kvepalų kvapą

PURE FM 442 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: rožė, apelsinų žiedas, kriaušė
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: kava, jazminas, persikas
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: vanilė, pačulis, kedras
Kvapas: rytietiški kvepalai su gėlių nata.
Charakteris: šiltas, pikantiškas, intriguojantis
FM 442 kvepalai įkvėpti Fath de Fath aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 100442
Kaina: 23.43 €        Kvepalų Jacques Fath Fath de Fath analogas FM 442 kvepalai

FM Kvepalų testeriai internetu
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390442
Kaina: 00.41 €        FM 442 kvepalai įkvėpti Fath de Fath kvepalų aromato

1 komentaras:

  1. Anonimiškas19:41

    Kvepalai nuostabūs, šilti, pikantiški už nedidelę kainą. Man ypač patinka gėlių tema, ji tokia ryški, sultinga ir kreminė, labai tikroviška. Saldumas mano skoniui čia ne per didelis, o natūralus. Aromatas gerai subalansuotas. Labai moteriškas ir jaukus. Saldžių, šiltų, gėlių, pudros kvapų mėgėjams galiu patarti pirkti aklai.

    AtsakytiPanaikinti