Nebrangūs Gėlių Kvepalai Moterims FM 701

Nebrangūs Kvepalai Moterims FM 701 Dolce & Gabbana L´Imperatrice 3
Nebrangūs moteriški kvepalai internetu PURE 701Jei jums patinka ozoniniai ir vandens kvapo kvepalai, tada išbandykite šiuos kvepalus. Aromatas skleidžia lengvą, malonią, gaivią šilumą.
Kvapas atsiveria ryškiomis ananasų, rabarbarų ir obuolių natomis, sukuria gaivią ir sultingą pradžią. Nusistovėjusios frezijų ir jazminų širdies natos atneša subtilią gėlių esenciją, kuri puikiai subalansuoja vaisių akordus. Pagrindinės muskuso ir persikų natos visai kompozicijai suteikia subtilios šilumos ir jausmingumo.
Šie žavūs FM 701 kvepalai ypač tinka pavasario ir vasaros sezonams, kai jų gyvas ir gaivus charakteris puikiai papildo linksmą atmosferą. Kvapas įkūnija laisvės ir nuotykių pojūtį, todėl yra idealus pasirinkimas dienos ar atostogų metu.
Pasinaudokite ryškiomis spalvomis ir gėlių raštais, kad pakartotumėte žaismingą kvapo prigimtį. Pasipuoškite subtiliais papuošalais ir kepure nuo saulės, kad papildytumėte savo išvaizdą.
Kas įkvėpė sukurti šiuos pigius gerus Federico Mahora kvepalus? Šių FM kvepalų aromatas panašus į L´Imperatrice 3 kvepalų kvapą. Gėlių kvepalai moterims su vandens nata.

PURE FM 701 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: ananasas, rabarbaras, obuolys
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: jazminas, pakalnutė, frezija
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: muskusas, persikas
Kvapas: gėlių kvepalai.
Charakteris: magnetinis, jutiminis
FM 701 kvepalai įkvėpti L´Imperatrice 3 aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 100701
Kaina: 23.43 €        Kvepalų Dolce & Gabbana L´Imperatrice 3 analogas FM 701 kvepalai

FM Kvepalų testeriai internetu
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390701
Kaina: 00.41 €        FM 701 kvepalai įkvėpti L´Imperatrice 3 Federico Mahora kvepalai moterims atsiliepimai Pirkti

5 komentarai:

  1. Anonimiškas12:56

    Kvepalai mėgstančioms gaivų ir šviežų aromatą. Tai neįprastas, jausmingas kvapas kuris tinka atostogų metu būnant prie jūros. Labai puikiai atsikleidžia karštą vasaros dieną. Jis tampa gaivus ir lengvas vienu metu. Kas keisčiausia jis skleidžia puikų aromatą ir vėsesniu metų laiku. Kvapas išsilaiko apie 5-6 valandas. O ant rūbų užsiuodžia ir kitą dieną.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Anonimiškas13:45

    Bjaurūs, lieka tik įkyrus persiko,sumišęs su obuolio ir rabarbaro kvapas. Jazmino, pakalnutės ar frezijos tikrai nepajaučiau. O taip tikėjausi...Brrrrr...Labai nusivyliau:(

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Anonimiškas10:28

      Šaltuoju metu laiku šie kvepalai ir man nepatinka. Verta pabandyti vasarą ar pavasario pabaigoje, kai šiltame saulėtame ore tvyro įvairūs panašūs kvapai, šie kvepalai puikiai atsiskleidžia. Žiemą ir man jie nelabai.

      Panaikinti
  3. Vilė14:37

    O man šis kvapas yra gaivus, švarus, tarsi oras po lietaus vasarą. Aš pažįstu šį kvapą seniai, kai šis kvapas buvo mano motinos kvepalų kolekcijoje. Dabar šis aromatas yra mano kolekcijoje. Tai pats gaiviausias kvapas mano kolekcijoje. Gera citrusinių kvapų alternatyva vasarai. Man šis kvapas tarsi gaivus gėrimas, kurį norėčiau išgerti paplūdimyje.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Pakelia nuotaiką ir suteikia nerūpestingumo jausmą. Man atrodo, kad šį kvapą naudojančią moterį vyrai gali įsimylėti per porą sekundžių. Kvepalai gaivūs, vaisiniai, ozoniniai, be cukraus, sukurti vasarai, saulei ir karščiui. Karštyje net atgaivina ir suteikia linksmos, geros nuotaikos. Šie vaisiniai kvepalai moterims tapo nepakeičiami vėjuotomis, karštomis dienomis.

    AtsakytiPanaikinti