Prabangūs Šleifiniai Rytietiški Kvepalai Jai FM 359

Prabangūs kvepalai moterims Ilgai išliekantys šleifiniai kvepalai FM 359
PURE Royal 359 kvepalai moterims. Kvepalai sodrūs, magnetiški, rytietiški. Balzamas rudens ir žiemos melancholijai išsklaidyti.
Jį atidaro vešlus jazmino ir heliotropo derinys, suteikiantis kreminį ir aksominį atspalvį. Kvepalams nusistovėjus, kašmyro medienos ir vanilės natos prideda šilumos ir saldumo, sukurdamos viliojantį ir priklausomybę sukeliantį aromatą. Šis unikalus aromatas yra šiltų ir viliojančių natų mišinys, sukuriantis užburiantį kvapą. FM 359 kvepalai saldūs, bet ne per saldūs.
Jaukus ir guodžiantis kvapas puikiai tinka rudeniui ir žiemai. Jo magnetinis ir žavus charakteris puikiai tinka vakarinei aprangai, suteikia elegancijos ir paslaptingumo. Dėl savo šilto ir jausmingo kvapo jis geriausiai tinka vėsesniems mėnesiams ir vakarams.
Moteris, kuri dėvi šiuos kvepalus, yra drąsi, magnetiška ir užburianti. Ji dvelkia mistikos aura ir be pastangų patraukia dėmesį paskui save palikdama kvepalų aromato šleifą.
Kas įkvėpė sukurti šiuos karštus Federico Mahora 359 kvepalus? Šie FM kvepalai moterims savo kvapu panašūs į Alien Essence Absolue kvepalų kvapą.

PURE Royal FM 359 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: jazminas, heliotropas.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: vilkdalgio šaknys, kašmyro medis.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: ambra, vanilė.
Kvapas: rytietiški su medžio nata.
Charakteris: patrauklus, intensyvus
FM 359 kvepalai įkvėpti Alien Essence Absolue aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 170359
Kaina: 40.33 €        Pirkti Federico mahora šleifiniai kvepalai moterims, merginoms, Pure royal kvepalai atsiliepimai

FM Kvepalų mėginėlis pigu internetu
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390359
Kaina: 00.41 €        Šleifiniai kvepalai Pure royal 359 kvepalai moterims atsiliepimai

2 komentarai:

  1. Anonimiškas17:36

    Tai yra vienas iš mano mėgstamiausių kvepalų. Mano favoritas, nes šis aromatas yra patvarus, ryškus ir skanus. Jie nėra panašūs į kitus kvepalus, jie lengvai atpažįstami ir supainioti su kažkuo kitu yra tiesiog neįmanoma. Puikiai tinka vakariniam pasivaikščiojimui vasarą, kvapas paskui save palieką lengvą vanilės aromatą.

    AtsakytiPanaikinti
  2. vidutiniškai saldus22:50

    Švelnus, gintaro-vanilės aromatas, vidutiniškai saldus, o šaltas jazminas kvepia tik pradžioje. Neįmanoma atitrūkti nuo šių rytietiškų kvepalų, svarbiausia nepersistengti, kitaip kiti negalės pasidalinti džiaugsmu su jumis. Šiltą žiemą ar šaltą rudenį po šiltu megztiniu suteikia komforto.

    AtsakytiPanaikinti