Žavūs Medienos Kvepalai Moterims FM 358

YSL Manifesto analogas FM 358 kvepalai internetu
PURE Royal 358 moteriški kvepalai su medžių kvapais. Kvepalai yra prabangūs ir itin moteriški, pavergę daugelio kvepalų entuziasčių širdis. Unikalus gėlių ir medienos natų mišinys sukuria šiltą ir puikų kvapą, kuris skleidžia pasitikėjimą ir eleganciją.
Puikus kvapas rudeniui ir žiemai, nes dėl šiltų ir jaukių natų aromatas tinka vėsesniam orui. Kvepalus geriau dėvėti vakaro metu, nes jų gundantis ir paslaptingas kvapas sukuria intymią atmosferą. Jo sodrus ir sudėtingas kvapas puikiai tinka moterims, kurios nori išsiskirti iš minios ir parodyti savo statusą.
Jei ieškote šilto ir jausmingo kvapo, kuris dvelkia pasitikėjimu ir elegancija, šis aromatas gali būti puikus pasirinkimas.
Kas įkvėpė sukurti šiuos lengvus Federico Mahora kvepalus? Šie fm kvepalai savo kvapu panašūs į Manifesto kvepalų kvapą. 

PURE Royal FM 358 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: bergamotė, juodieji serbentai.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: jazminas, pakalnutė.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: kedras, sandalmedis, tongapupės, vanilė.
Kvapas: medžio su vaisių nata.
Charakteris: ypač moteriškas, žavus
FM 358 kvepalai įkvėpti Manifesto
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20 %
Prekės kodas: 170358
Kaina: 40.33 €        YSL Manifesto analogas FM 358 kvepalai internetu

FM Kvepalų mėginėlis pigu internetu
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390358
Kaina: 00.41 €        FM 358 kvepalai įkvėpti YSL Manifesto

1 komentaras:

  1. Anonimiškas19:40

    Kvapas šių kvepalų yra elegantiškas, aromatingas tinkantis bet kuriuo metų laiku ir bet kokioje situacijoje, jei iš pradžių nepersistengsite su purškimu. Man aromatas kilnus ir geras, vos saldokas, vanilės jame labai mažai. Vanilė čia tikra puošmena. Kvepalus būtina išbandyti, kartais kvepalai pirmą kartą nekvepia, bet aromatas neabejotinai vertas dėmesio.

    AtsakytiPanaikinti