Rytietiški Citrusiniai Kvepalai Moterims FM 98

Mexx Mexx Woman analogas FM 98 kvepalai internetu
PURE 98 kvepalai moterimsKvapas yra nuostabus gėlių ir vaisių natų mišinys, sukuriantis gaivų ir šiek tiek saldų kvapą.
Viršutinės kvepalų natos - sultinga citrina, ryškūs juodieji serbentai ir kvapnios bergamotės, suteikiančios gyvą ir energingą pradžią. Kvepalui nusistovėjus, atsiskleidžia romantiško jazmino, švelnios rožės ir pakalnutės širdis. Pagrindinės šilto gintaro ir jausmingo kedro natos suteikia švelnų ir jausmingą kvapo užbaigimą.
Dėl lengvo ir subtilaus charakterio FM 98 kvepalai ypač tinka pavasario ir vasaros sezonams, kai oras yra šiltas ir saulėtas. Kvepalus galima nešioti tiek dieną, tiek vakare.
Sukurtas moterims, kurios vertina jaunatvišką ir gyvybingą aromatą, jis puikiai dera su lengvu, kasdienišku ir moterišku drabužiu. Pritaikyta palaidinė, derinama su džinsais, puikiai derėtų su kvapu. Kvepalai patinka moterims, kurios vertina subtilų gaivumo ir saldumo balansą, todėl tinka įvairaus amžiaus moterims.
Kas įkvėpė sukurti šiuos kerinčius šviežiai subtilius Federico Mahora kvepalus? Šie FM kvepalai savo kvapu prilygsta Mexx Woman kvepalų kvapui.

PURE FM 98 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: juodieji serbentai, bergamotė, citrina.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: jazminas, pakalnutė, rožė.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: sandalmedis, kedras, gintaras.
Kvepalai: rytietiški.
Charakteris: šviežias, subtilus
FM 98 kvepalai įkvėpti Mexx Woman aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 100098
Kaina: 23.43 €        Kvepalų Mexx Mexx Woman analogas FM 98 kvepalai internetu

FM Kvepalų pavyzdžiai pigu
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390098

1 komentaras:

  1. švaros aromatas15:58

    Kvapas gražus, monolitinis, citrusinis, su medienos pagrindu. Kvepalai tuo pačiu metu ir gaivūs, ir saldūs. Šie kvepalai moterims kvepia tikrai neįprastai ir maloniai. Mėgstu jau daug metų, naudoju retai, bet mano garderobe šie rytietiški kvepalai turi būti. Skambantis švaros aromatas, lyg būtum pasitepusi rankas gražia, citrusine dezinfekcine priemone, būtent taip ir kvepia.

    AtsakytiPanaikinti