Gundantys Rytietiški Kvepalai Moterims FM 101

Giorgio Armani Armani Code analogas FM 101 kvepalai internetu
PURE 101 rytietiškas kvepalų aromatas moterimsŠie kvepalai pasižymi prabangiu ir nepamirštamu aromatu, kuris dvelkia elegancija ir rafinuotumu. Kvapas gali būti apibūdinamas kaip modernus rytietiškas aromatas su unikaliu laukiniu natų mišiniu.
Viršutinėse kvepalų natose yra harmoningas kartaus apelsino ir aštraus imbiero derinys, suteikiantis gaivos ir aštrumo. Kvapui vystantis, smilkalų ir levandų natos suteikia jausmingumo ir šilumos. Galiausiai, pagrindinės medaus ir vanilės natos suteikia kreminį ir saldų atspalvį, kuris išlieka ant odos.
Dėl sodraus ir gilaus aromato FM 101 kvepalai ypač tinka vėsesniais metų laikais, pavyzdžiui, rudenį ir žiemą, kai gali sustiprinti jaukią ir intymią atmosferą. Tačiau juos taip pat galima nešioti pavasario ir vasaros vakarais, ypatingiems renginiams ar romantiškoms išvykoms suteikiant prabangos.
Šis aromatas puikiai dera su prašmatnia ir rafinuota apranga, sustiprina bendrą jūsų stilių ir palieka ilgalaikį įspūdį. Šis nepamirštamas aromatas sukurtas pasitikinčiai ir rafinuotai moteriai.
Kas įkvėpė sukurti šiuos neužmirštamus Federico Mahora kvepalus? Šie kvepalai savo kvapu prilygsta GA Code kvepalų kvapui

PURE FM 101 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: apelsinmedžio žiedas, kriaušė.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: imbieras, smilkalai.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: sandalmedis, vanilė, medus, muskusas.
Kvepalai: rytietiški.
Charakteris: įmantrus, neužmirštamas
FM 101 kvepalai įkvėpti Code aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 100101
Kaina: 23.43 €       Kvepalų Giorgio Armani Code analogas FM 101 kvepalai internetu

FM Kvepalų pavyzdžiai pigu
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390101
Kaina: 00.41 €        FM 101 kvepalai įkvėpti Code kvepalų aromato

Tokio pat kvapo produktai:

1 komentaras:

  1. Kalėdinė dovana16:16

    Šiuos kvepalus padovanojau sau Kalėdoms. Na, tiesiog tobula žiemos kompozicija. Tai oranžinis medaus punšas. Man šis kvapas ne tiek saldus, kiek aštrus. Šventės aromatas, kalėdinis turgus ar susibūrimai namuose didelėje kompanijoje. Šie rytietiški kvepalai moterims skirti ne elegantiškai vakarinei suknelei, o šiltam pūkuotam megztiniui ir linksmai nuotaikai. Išlieka ant drabužių ir plaukų dieną, tyliai, bet pastebimai.

    AtsakytiPanaikinti