Šipriniai Vaisiniai Kvepalai Moterims FM 80

Dior Cherie analogas FM 80 Group kvepalai moterims
FM 80 kvepalai moterims. Tai stebinantis ir romantiškas aromatas, puikiai tinkantis jaunai ir laisvos dvasios moteriai, kuri visą dieną nori jaustis žvaliai ir moteriškai.
Kvepalų kvapas atsiveria ryškiomis vaisių natomis, įskaitant braškių ir vyšnių, kurios yra subtiliai subalansuotos su ananasų gaivumu. Kvapui vystantis, jis atskleidžia romantiškas jazminų, rožių ir karamelės širdies natas, sukurdamas saldžių gėlių puokštę.. Pagrindinės pačiulių ir muskuso natos suteikia jausmingumo ir palieka ilgalaikį įspūdį.
Šie stebinantys FM 80 kvepalai ypač tinka pavasariui ir vasarai, kai vaisių ir gėlių deriniai puikiai papildo saulėtą ir džiaugsmingą orą.
Dėl lengvo ir gaivaus kvapo jis idealiai tinka dėvėti dieną. Tačiau dėl šiltų ir jausmingų bazinių natų jis taip pat tinka vakarui, ypač šiltuoju metų laiku.
Kai reikia derinti aprangą su šiais kvepalais, rinkitės moteriškus ir elegantiškus apdarus, kurie atspindi kvepalų esmę. Puikiai tiktų puošni gėlėta suknelė arba prašmatni palaidinė prie pritaikytų kelnių. Norėdami užbaigti išvaizdą, papuoškite subtiliais papuošalais ir žaisminga rankine.
Kas įkvėpė sukurti šiprinius Federico Mahora kvepalus? Šie FM kvepalai savo kvapu galimai prilygsta Cherie kvepalų aromatui. Šias kvepalais kvepianti moteris – jaunatviška ir romantiška, turi gerą skonį, puikų stilių ir dailią išvaizdą.

PURE FM 80 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: braškių šerbetas, vyšnia, ananasas.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: karamelizuoti kukurūzų spragėsiai, našlaitė, rožė.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: muskusas, ambra, pačulis.
Kvepalai: šipriniai.
Charakteris: stebinantis, gundantis
FM 80 kvepalai įkvėpti Cherie aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 100080
Kaina: 23.43 €        Kvepalų Dior Cherie analogas FM 80 kvepalai moterims 

FM Kvepalų testeriai pigu internetu
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390080
Kaina: 00.41 €        FM 80 kvepalai įkvėpti Cherie kvepalų aromato

2 komentarai:

  1. Nuostabiai sukurtas ir tinkamas saldumo ir rafinuotumo balansas. Tai jaunas, elegantiškas, gaivus ir šiek tiek koketiškas kvapas. Tai mano pavasario ir rudens kvepalai.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Pats gražiausias aromatas, sušildytas nekaitrios vasaros saulės, alsuojantis pirmųjų šiltojo sezono dienų oro gaiva, po kurios bus šilta o gal net karšta. Mano pirmasis kvepalų aromatas, apie kurį drąsiai pasakiau, pirksiu visą likusį gyvenimą. Šie kvepalai skirti mielai, pozityviai, gražiai ne tik išore, bet ir vidumi moteriai ar merginai.

    AtsakytiPanaikinti