Vasariški Gėlių Kvepalai Moterims FM 81

Donna Karan DKNY Be Delicious analogas FM 81 kvepalai
PURE 81 kvepalai moterims. Tai jaunatviškas ir energingas aromatas, puikiai tinkantis pasitikinčiai ir stilingai moteriai, norinčiai visą dieną jaustis gaiviai ir žvaliai.
FM 81 kvepalai universalūs, juos galima nešioti ištisus metus, bet labiau rekomenduojamas šiltesniam metų laikui. Dėl gaivaus ir vaisių kvapo jis yra puikus pasirinkimas pavasariui ir vasarai. Kvapas idealiai tinka dėvėti dieną, nes lengvas ir gaivus kvapas puikiai tinka kasdieniam naudojimui. Tačiau dėl jausmingų bazinių natų jis taip pat tinkamas vakare, ypač šiltuoju metų laiku.
Kas įkvėpė sukurti šiuos vasariškus Federico Mahora kvepalus? Šie FM kvepalai moterims savo kvapu prilygsta Be Delicious. Šis aromatas. kaip ir rojaus sodo vaisius, jis simbolizuoja laisvę, geidulingumą ir nekaltybę.

PURE FM 81 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: žalieji obuoliai, agurkas, magnolija.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: pakalnutė, rožė, našlaitė.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: sandalmedis, ambra.
Kvapas: gėlių kvepalai su žaliąja nata.
Charakteris: ekscentriškas, tačiau subtilus
FM 81 kvepalai įkvėpti Be Delicious aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 100081
Kaina: 23.43 €        Kvepalų DKNY Be Delicious analogas FM 81 kvepalai

FM Kvepalų testeriai pigu internetu
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390081

3 komentarai:

  1. Anonimiškas10:42

    Dievinu šį nuostabų gaivų kvapą. Pagrindinės natos puikiai užuodžiamos, mano atveju juos išsidėsčiusios taip: agurko, obuolių ir pakalnučių. Kvapas toks paprastas, bet jis daro mane laiminga ir vėl. Puikus aromatas karštai vasaros dienai.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Vasarėlė14:36

    Kvapas yra gaivus, švarus, saldus, nepamirštamas ir mielas. Tai vieninteliai kvepalai (tarp visų mano kvepalų), kurie mano vyrui labai patinka. Kvapas trunka 6 valandas, bet nėra pribloškiantis. Aš pati niekada nepavargau nuo šio kvapo ir dažnai sulaukiu komplimentų. Tai pats maloniausias, šviežiausias, seksualiausias ir ilgalaikis vasaros kvapas, kokį tik turėjau.

    AtsakytiPanaikinti
  3. aroma14:31

    Man labai patinka šie gėlių kvepalai – švelnūs, gaivūs, su saldžiu gėlių atspalviu ir lengva sultinga žaluma. Kai vasarą norisi gaivumos, labai praverčia žalias obuolys. Greičiau tinka vėsiems vasaros orams ar vasaros vakarui. Šis kvapas buvo labai populiarus pirmaisiais metais po pasirodymo tarp mano bendraamžių – jaunų merginų. Dabar šis kvepalų aromatas ne taip dažnai pastebimas ant kitų.

    AtsakytiPanaikinti