Šipriniai su Gėlių Nata Kvepalai Moterims FM 34

Chanel Chance analogas FM 34 kvepalai internetu
FM 34 kvepalai moterimsJo kvapą galima apibūdinti kaip puikų gėlių, vaisių ir aštrių natų derinį, sukuriantį pakankamai saldų, bet kartu pakankamai gaivų aromatą.
Viršutinėse kvepalų natose yra gyvybingi citrusiniai akordai ir sultingi vaisiai, o širdies natos atskleidžia subtilų jazminų ir rožinių pipirų puokštę. Kvapas užsibaigia šiltomis bazinėmis vanilės ir vetiverių natomis, paliekant ryškų pėdsaką.
Šie išskirtiniai kvepalai yra universalūs ir tinkami įvairioms progoms ištisus metus. Dėl gaivaus ir pakylėjančio charakterio FM 34 kvepalai ypač tinka pavasariui ir vasarai, papildydamas šių metų laikų gyvybingą energiją ir laisvę tvyrančia ore. Be to, vaisių ir gėlių natos puikiai tinka kasdieniam dėvėjimui, pridedant jūsų aplinkai gaivumo ir džiaugsmo.
Nesvarbu, ar vykstate į verslo susitikimą, socialinį renginį ar romantišką vakarienę, šis aromatas sustiprins jūsų buvimą ir paliks ilgalaikį įspūdį.
Kvepalai yra universalūs, todėl jie puikiai tinka tiek prie laisvalaikio, tiek prie oficialios aprangos ir suteikia jūsų bendrai išvaizdai papildomo subtilumo.
Kas įkvėpė sukurti šiuos jausmingus Federico Mahora kvepalus? Šie FM kvepalai savo kvapu prilygsta Chance kvepalų aromatui. Tai gundantis kvapas, kuris pripildo moterį seksualumu ir išlaisvina jos laukinį geismą.

PURE FM 34 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: vilkdalgis, ananasas, hiacintai, rožiniai pipirai.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: jazminas, citrina.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: vanilė, vetiveris, muskusas.
Kvepalai: šipriniai kvepalai.
Charakteris: laisvas, džiugus
FM 34 kvepalai įkvėpti Chance aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 100034
Kaina: 23.43 €        Kvepalų Chanel Chance analogas FM 34 kvepalai internetu 

FM Kvepalų testeriai pigu internetu
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390034
Kaina: 00.41 €        FM 34 kvepalai įkvėpti Chance kvepalų aromato

4 komentarai:

  1. Anonimiškas15:33

    Puikus, elegantiškas, vienu metu šiltas ir gaivus kvapas. Pipirinės natos yra labai pastebimos ir suteikia šiam kvapui klasikinę ir brandžią aurą. Šis kvapas, man primena apie žvarbią pavasario dieną, kai dangus toks giliai mėlynas. Puikus pirkinys, esu labai laiminga įsigijusi šiuos kvepalus.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Elegantiškas kvapas18:23

    Kvepalai yra seksualūs ir elegantiški, kaip moteris, kuri, eidama į kambarį, žino, ko nori ir praneša apie savo atvykimą. Kvepalai kvepia šiltai, bet gaiviai ir gali būti dėvimas bet kuriuo metu. Puikus PURE FM kvapas. Neabejotinai vieni geriausių kvepalų moterims.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Valentino dienos kvepalai11:51

    Kvapą įsimylėjau, kai išbandžiau šiuos kvepalus. Aš ką tik įtraukiau jį į savo kvepalų kolekciją ir turiu pasakyti, kad šis kvapas skiriasi nuo visų mano turimų kvapų. Jis nuostabiai kvepia, toks moteriškas, o mano vaikinas tą kvapą pastebėjo iš karto.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Anonimiškas19:00

    Na, kas galėjo pagalvoti, kad man taip patiks šie kvepalai? Man šis aromatas yra modernumo ir retro stiliaus. Kvapas pasitikinčioms moterims. Šis kvapas turi rasti savininkę. Dabar turiu antrą šių kvepalų buteliuką.
    Tai džiaugsmo ir laimės natos. Jei dabar ieškote naujų kvepalų moterims ir dėl kokių nors priežasčių dar neišbandėte šio klasikinio aromato, tuomet privalote jį išbandyti!

    AtsakytiPanaikinti