Gaivūs Citrusiniai Kvepalai Moterims FM 33

Dolce Gabbana Light Blue analogas FM 33 kvepalai moterims
PURE 33 kvepalai moterimsKvapas yra gaivus, švarus, bet ne stiprus. Tobula, kai norisi tiesiog gražiai kvepėti. Tai tarsi švelnus, gaivus jūros dvelksmas karštą vasaros dieną. Labai populiarus vasaros kvapas.
Kvapas prasideda gaivios sicilietiškos citrinos ir traškių obuolių pliūpsniu, sukuria gaivinantį ir tonizuojantį efektą. Širdies natos atskleidžia subtilią jazminų žiedlapių ir baltos rožės puokštę, pridedant kompozicijai moteriškumo ir džiaugsmo. Galiausiai, pagrindinės kedro ir gintaro natos sukuria šiltą ir jausmingą pėdsaką.
Kvepalai ypač tinka šiltesniems mėnesiams, todėl yra idealus pasirinkimas pavasariui ir vasarai. FM 33 kvepalai lengvi ir vėjavaikiški, puikiai papildo saulėtą orą, sukeldami atsipalaidavimo ir laisvės pojūtį. Be to, dėl gaivių ir citrusinių natų jis tinkamas dėvėti dieną, nesvarbu, ar einate į biurą, susitinkate su draugais, apsiperkate ar mėgaujatės ramiu pasivaikščiojimu parke.
Šis aromatas skirtas šiuolaikiškai, pasitikinčiai moteriai, kuri gyvenimą priima su džiaugsmu ir spontaniškumu. Kvepalai įkūnija jos gyvą asmenybę ir papildo jos dinamišką gyvenimo būdą.
Kai reikia derinti aprangą su šiais kvepalais, rinkitės lengvus ir ryškius drabužius, kurie atspindi kvapo esmę. Tikslas yra pagerinti bendrą patirtį ir sukurti harmoningą stiliaus ir kvapo derinį.
Kas įkvėpė sukurti šiuos gaivinančius Federico Mahora kvepalus? Šie FM kvepalai moterims savo kvapu prilygsta Light Blue kvepalų aromatui.

PURE FM 33 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: mango, Sicilijos citrina, obuolys.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: jazminas, bambukas, baltos rožės.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: kedras, ambra.
Charakteris: gaivinantis, džiugus
FM 33 kvepalai įkvėpti Light Blue aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 100033
Kaina: 23.43 €        Kvepalų Dolce & Gabbana Light Blue analogas FM 33 kvepalai moterims 

FM Kvepalų testeriai pigu internetu
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390033

4 komentarai:

  1. Anonimiškas11:10

    Pirkau. Kvapas kaip originalo.

    AtsakytiPanaikinti
  2. kvepalai draudimo brokerei12:53

    Esu draudimo brokerė, bendrauju su žmonėmis biure ir už jo ribų. Kai bendrauju su savo klientais draudimo klausimais, nenoriu, kad kvepalų kvapas būtų slegiantis. Taigi aš naudoju šiuos kvepalus. Šis kvapas nėra pribloškiantis, bet lengvas, subtilus ir malonus. Nesu sutikusi žmogaus, kuris nekęstų šio kvapo. Jei esate draudimo agentė, šie kvepalai puikiai tiks kasdieniam naudojimui.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Kvepalai vasarai21:36

    Pirkau šį kvepalų mėginuką Kalėdoms, o dabar tai vienas mano mėgstamiausių. Jis turi lengvą, gaivų ir švarų kvapą. Mano vasaros kvapas, kai karšta visada renkuosi šiuos kvepalus. Tai vienas iš dviejų kvapų, kurių visada turiu tuščią buteliuką, pasibaigus šiltajam sezonui. Šie kvepalai yra vieni iš mano mėgstamiausių vasaros aromatų.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Anonimiškas21:06

    Malonus gaivus kvepalų aromatas su citrusinių vaisių natomis, minimaliai papildytas medienos natomis. Man tai ištisa kompozicija apie vasarą, jūrą tarp kiparisų ar pušų. Šiame kvape viskas nuostabu, tiesiog puikiai tinka vasarai. Taip pat pastebėjau, kad kuo vyresnė, tuo lengvesnius kvapus noriu užuosti. Čia pigu, tad verta įsigyti kvepalus už mažą kainą.

    AtsakytiPanaikinti