Saldūs Rytietiški Kvepalai Moterims FM 257

Burberry London analogas FM 257 kvepalai moterims
PURE 257 šilti saldūs kvepalai moterimsKvepalų kvapas geriausiai apibūdinamas kaip šiltas ir jausmingas sodrių gėlių, prieskonių ir medienos mišinys.
Kvapas atsiveria gaiviomis viršutinėmis rožių, sausmedžio ir mandarinų natomis, kurios vėliau pereina į jazminų, bijūnų ir ramunėlių natas. Galiausiai jis nusėda muskuso ir pačiulių pagrindu, palikdamas ilgalaikį ir išskirtinį pėdsaką.
Tai išskirtinis žiemos ar rudens kvapas. Šiltas ir jaukus aromatas puikiai dera su gaiviu rudens ir žiemos oru, todėl jis yra idealus pasirinkimas romantiškoms vakarienėms ar ypatingoms progoms.
Svarbiausia pasirinkti drabužius, kurie atspindi jūsų asmeninį stilių, kartu papildydami prabangią ir išskirtinę kvapo aurą.
Kas įkvėpė sukurti šiuos saldžius Federico Mahora kvepalus? Šie FM kvepalai moterims savo kvapu prilygsta Burbery London. Gėlėmis dvelkiantis kvapas moterims keri rafinuotu, eleganciją spinduliuojančiu aromatu.

PURE FM 257 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: rožė, sausmedis, mandarinas.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: saulutė, jazminas.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: muskusas, pačuli.
Charakteris: prašmatnus, stebinantis
FM 257 kvepalai įkvėpti London aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 100257
Kaina: 23.43 €        Kvepalų Burberry London analogas FM 257 kvepalai moterims

FM Kvepalų mėginėliai internetu
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390257
Kaina: 00.41 €        FM 257 kvepalai įkvėpti London kvepalų aromato

1 komentaras:

  1. Rytietiška klasika21:29

    Nusipirkau šiuos kvepalus ir nuo pirmųjų natų jaučiu mandariną ir gėles. Man patinka šis kvapas, jame yra gražus, saldus ir šviežias jazminas. Neabejotinai elegantiška klasika, įvairaus amžiaus moterims. Šleifas yra gėlėtas, pusiau saldus ir erdvus, jausmingai atsiskleidžia drėgnose vietose ar lyjant.

    AtsakytiPanaikinti