Prabangūs Patrauklūs Gėlių Kvepalai Moterims FM 352

Elie Saab Le Parfum analogas FM 352 kvepalai moterims
PURE Royal 352 gėlių ir medaus aromatas moterims. Nuolat kaitaliojantis gėlių ir medaus natoms, šie kvepalai įgyja magijos – tarsi įtraukia į save. Jo kvapą galima apibūdinti kaip harmoningą gėlių ir rytietiškų natų derinį, sukuriantį išties kerintį aromatą.
Kvepalai atsiskleidžia spindinčiu apelsinų žiedų pliūpsniu, po kurio seka subtilus jazminų prisilietimas, susijungęs ir sukuria jausmingą ir moterišką puokštę. Kvepalui vystantis, išryškėja šiltos ir gundančios pačiulių bei medaus natos, kurios suteikia kompozicijai gylio ir sodrumo.
Dėl gėlių ir rytietiško pobūdžio kvepalai ypač tinka šaltesniais mėnesiais, pavyzdžiui, rudenį ir žiemą, kai jų šiluma tikrai gali apgaubti. FM 352 kvepalai yra puikus pasirinkimas ypatingoms progoms ar vakarams.
Aromatas dvelkia moteriškumu, grakštumu ir patrauklumu. Aromatas atspindi rafinuotos moters, kuri yra elegantiška, esmę. Nesvarbu, ar ji dalyvauja oficialiame renginyje, leidžiasi romantiškam vakarui, ar tiesiog ieško prabangos atspalvio kasdieniame gyvenime, šie kvepalai puikiai tiks.
Kas įkvėpė sukurti šiuos medaus gėlių aromato Federico Mahora kvepalus? Šie FM kvepalai moterims savo kvapu prilygsta ES Le Parfum kvepalų kvapui. 

PURE Royal FM 352 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: apelsinmedžio žiedas.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: jazminas.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: pačulis, medus.
Kvapas: gėlių su rytietiška nata.
Charakteris: aksominis, patrauklus
FM 352 kvepalai įkvėpti Elie Saab Le Parfum
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 170352
Kaina: 40.33 €       Elie Saab Le Parfum analogas FM 352 kvepalai moterims

Talpa: 15 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 170352.02
Kaina: 24.14 €        Giorgio Armani Si analogas FM 362 kvepalai pigiau

FM Kvepalų mėginėlis pigu internetu
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390352
Kaina: 00.41 €        FM 352 kvepalai įkvėpti Elie Saab Le Parfum analogas

1 komentaras:

  1. medus prabanga17:37

    Kvepalai labai tankūs, klampūs, medaus aromato. Prieš šiuos kvepalus maniau, kad nemėgstu saldžių aromatų, bet šie kvepalai yra toks žavesys! Primena žydinčias liepas, švelnią pavasario saulę, gaivų vėjelį. Svarbiausia nepersistengti su šiuo kvapu.
    Man atrodo, kad net floristai gali pavydėti tokios kompozicijos. Tiesiogiai matau šią nuotakos puokštę iš baltų apelsinų žiedų, jazminų, susimaišiusių su subtiliomis rožėmis su žaliais lapais. Toks pavasaris, toks teigiamas kvapas, kaip pati jaunystė.

    AtsakytiPanaikinti