PURE 241 Medienos Kvepalai su Gėlių Nata

Gucci Gucci Bamboo analogas FM 241 kvepalai
FM 241 medienos kvepalai moterims. Sodrus medienos kvapas su švelniomis gėlių natomis. Jei ieškote gundančių, patogių ir žavingų kvepalų, įsigykite šiuos FM kvepalus.
Kvapas atsiveria gaiviomis bergamočių ir citrusinių vaisių natomis, kurios vėliau pereina į subtilių gėlių akordų puokštę, įskaitant ylang-ylang, lelijas ir apelsinų žiedus. Kvapui nusistovėjus, atsiskleidžia subtilus medinis sandalmedžio ir gintaro pagrindas.
Šis žavus kvapas tinka įvairioms progoms ištisus metus. Dėl savo žavesio FM 241 kvepalai puikiai tinka pavasariui ir vasarai, nes jis papildo šiltą orą ir saulėtas dienas. Tačiau dėl medingų ir šiltų atspalvių jis yra pakankamai universalus, kad jį būtų galima dėvėti vėsesniais mėnesiais.
Šis aromatas papildo moterį, kuri yra pasitikinti savimi, rafinuota ir be vargo prašmatni. Šie kvepalai sklandžiai dera tiek su kasdieniais, tiek su oficialiais drabužiais. Derinkite šiuos drabužius su subtiliais aksesuarais, kad kvapas užimtų pagrindinę vietą.
Kas įkvėpė sukurti šiuos viliojančius, pilnus žavesio Federico Mahora kvepalus? Šie Federico Mahora kvepalai moterims savo kvapu prilygsta Bamboo kvepalų kvapui. 

PURE FM 241 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: bergamotė.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: kvapioji kananga, Kasablankos lelija, apelsinmedžio žiedas.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: sandalmedis, gintaro sakai, vanilė.
Kvapas: medienos aromato kvepalai su gėlių nata.
Charakteris: viliojantis, nesuvaržytas, kupinas žavumo.
FM 241 kvepalai įkvėpti Bamboo aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 100241
Kaina: 23.43 €        Kvepalų Gucci Bamboo analogas FM 241 kvepalai

FM Kvepalų mėginėliai internetu
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390241
Kaina: 00.41 €        FM 241 kvepalai įkvėpti Bamboo kvepalų aromato

1 komentaras:

  1. Patrė21:07

    Tai mano mėgstamiausias kvepalų kvapas. Kvepia sodriai, pudriškai, galima atsekti visas kvapo aprašyme išvardytas natas, labai gražiai atsiveria ir kvepia. Aš visada naudoju šį kvapą. Tinka bet kuriuo metų laiku. Šie FM kvepalai ypač gražūs žiemą – mirguliuoja nuo šalčio ir tarsi skamba, o ne karštą vasarą puikiai nudžiugina. Pragariškame karštyje nebandžiau ir nenoriu, per karščius norisi kažko lengvesnio ir vandeningesnio.

    AtsakytiPanaikinti