Viliojantys Rytietiški Kvepalai Merginoms FM 180

Giorgio Armani Emporio Armani Diamonds analogas FM 180 kvepalai
PURE 180 rytietiški kvepalai merginoms ir moterimsPasimėgaukite išskirtiniu kvepalų žavesiu, kuris atspindi elegancijos ir prabangos esmę. Kaip akinantis brangakmenis, šis kvapas spindi unikaliu gėlių, vaisių ir medienos natų deriniu.
Kvapas atsiveria gaiviomis ir saldžiomis aviečių ir ličių natomis, suteikiančiomis jaunatviškumo. Kai jis nusėda ant odos, išryškėja rožių, pakalnučių ir frezijų širdies natos, kurios suteikia kvapui moteriškumo ir elegancijos. Ši žavinga gėlių kompozicija suteikia aromatui elegancijos, sužavi visus tuos, kurie su juo susiduria. Galiausiai, pagrindinės pačiulių, vetiverijų, kedro ir vanilės natos skleidžia šiltą ir gundantį kvapą, todėl puikiai tinka ypatingoms progoms ar vakaro aprangai. Švelnus, subtilus rytietiškas aromatas, paliekantys paskui save ilgą šleifą. 
Šie FM 180 kvepalai ypač tinka vėsesniais metų laikais, pavyzdžiui, rudenį ir žiemą, kai jų sodrios ir gilios natos gali tikrai sušildyti ir apgaubti. Dėl prabangaus ir rafinuoto kvapo jis puikiai tinka vakariniams renginiams, oficialiems susibūrimams ar nakčiai mieste. Tačiau jį galima nešioti ir dieną, ypač vėsesniais mėnesiais, bet kokiai progai suteikiant žavesio ir elegancijos.
Šis gurmaniškas aromatas sukurtas šiuolaikiškai moteriai, kuri pasitiki savo individualumu ir gracija. Ji be pastangų išsiskiria rafinuotumu ir stiliumi, sužavi visus, kas su ją sutinka.
Kas įkvėpė sukurti šiuos viliojančius Federico Mahora kvepalus? Šie FM kvepalai moterims savo kvapu panašūs į Diamonds. Kaip deimantas yra amžinas, šis gurmaniškas kvapas yra nesenstantis. Deimantai nuo seno buvo siejami su prabanga, grožiu ir statusu. Jie dažniausiai naudojami įvairių formų papuošaluose, tokiuose kaip žiedai, kaklo papuošalai, apyrankės ir auskarai, siekiant suteikti moters aprangai spindesio ir elegancijos. Kiek karatų yra grame? Gramai i karatus.

PURE FM 180 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: ličiai, avietė, rožė.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: rezija, pakalnutė, kedras.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: vanilė, ambra, vetiveris.
Kvapas: gėlių kvepalai su vaisių nata.
Charakteris: viliojantis, besikeičiantis
FM 180 kvepalai įkvėpti Diamonds aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 100180
Kaina: 23.43 €        Analogas Emporio Armani Diamonds kvepalai moterims

FM Kvepalų pavyzdžiai pigiau
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390180
Kaina: 00.41 €        FM 180 kvepalai įkvėpti Diamonds kvepalų aromato

1 komentaras:

  1. Anonimiškas21:54

    Prabanga, pirmoji asociacija, kuri ateina į galvą įkvėpus šio kvepalų kvapo. Saldus putojantis šampanas su aviečių, vanilės ir pakalnučių aromatais. Labai ryškus ir gyvas. Vakarinė ilga suknelė atvira nugara, auksiniai papuošalai ir šis gurmaniškas kvapas. Vyrai tikrai pasuks į šį nuostabų gėlių šleifą.

    AtsakytiPanaikinti