Šipriniai Kvepalai Moterims FM 16

Jimmy Choo analogas FM 16 kvepalai moterims internetu
PURE 16 kvepalai moterims. Kvapas atsiveria nuostabiu saldžių ir vaisių viršutinių natų deriniu, įskaitant kriaušes ir mandarinus, kurie akimirksniu suteikia kvapui energijos. Kvapui nusistovėjus, gėlių akordai suteikia kvapui elegancijos ir rafinuotumo. Galiausiai aromatas tampa šiltas ir nuostabus su pačiulių ir karamelės natomis.
Kvepalai yra universalūs ir tinkami įvairioms progoms ištisus metus. Dėl savo ryškaus ir žavingo charakterio jis tinka pavasariui ir vasarai. Tačiau dėl šiltų ir jaukių atspalvių jis ypač tinka vėsesniems mėnesiams, o rudeniui ir žiemai suteikia jausmingumo. FM 16 kvepalai gražiausiai atsiskleidžia šaltuoju metų laiku, t.y. žiemą arba šaltą rudenį ir pavasarį.
Vaisių ir gėlių natų derinys su šilumos atspalviu padaro jį patrauklų įvairiems skoniams. Šis aromatas yra puikus aksesuaras moteriai, kuri nori būti žavinga, geidulinga ir pasitikinti savimi.
Kas įkvėpė sukurti šiuos pasakiškai žavius Federico Mahora kvepalus? Šie Federico Mahora kvepalai savo kvapu prilygsta Jimmy Choo kvepalų aromatui

PURE FM 16 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: mandarinas, kriaušė, žalios natos.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: orchidėja.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: pačulis, karamelė.
Kvepalai: šipriniai.
Charakteris: pasakiškas, žavus
FM 16 kvepalai įkvėpti Jimmy Choo aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 100016
Kaina: 23.43 €        Kvepalų Jimmy Choo Jimmy Choo analogas FM 16 kvepalai 

FM Kvepalų mėginukai pigu internetu
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390016
Kaina: 00.41 €        FM 16 kvepalai įkvėpti Jimmy Choo aromato

2 komentarai:

  1. Anonimiškas11:36

    Labai saldus aromatas, labiausiai kvepia pačiulis ir karamelė. Įdomi kompozicija, kuri puikiai sudėta. Susilaukiu daug komplimentų. Aš taip pat manau, kad šie kvepalai tinka tiek rudeniui, tiek žiemai. Jei pavasaris vėsus, tinka ir pavasarį.

    AtsakytiPanaikinti
  2. šiltas saldus aromatas13:57

    Man pradžia labai vaisiška-gaivi šiek tiek salstelėjusi ir maloni. Kriaušė ir apelsinas išryškėja ir ypač kriaušė man labai patiko. Jei mėgstate kvepalus su kriaušėmis, turėtumėte išbandyti šiuos šipro vaisių aromato kvepalus moterims.
    Apskritai, man labai apvalus, šiltas aromatas, kurį iš esmės galima naudoti kiekvieną dieną, tiesiog kvepalai su elegantiška moteriška nata.

    AtsakytiPanaikinti