Gėlių Aromato Kvepalai Moterims FM 17

Paris Hilton Paris Hilton analogas FM 17 kvepalai moterims internetu
PURE 17 kvepalai moterims ir merginos įvairaus amžiaus. Kvapas sujungia vaisių ir gėlių natas su šiltais ir jausmingais atspalviais, sukurdamas puikų ir ilgai išliekantį kvapą.
Tai smagus ir žaismingas kvapas su obuolių, persikų ir melionų natomis. Kvapui nusistovėjus, atsiskleidžia gėlių širdies natos, sudarytos iš jazminų, pakalnučių ir tuberozų. Bazinės kedro, muskuso ir ylang-ylang natos suteikia šiltą ir jausmingą pagrindą, palikdamos tvyrantį pėdsaką.
FM 17 kvepalai tinka visais metų laikais, todėl yra universalus pasirinkimas ištisus metus. Šiltesniais mėnesiais vaisiniai ir gėlių elementai papildo saulėtą orą ir sukuria žaismingą ir jaunatvišką aurą. Šaltesniais metų laikais šiltos ir malonios pagrindinės natos suteikia jaukumo ir komforto.
Kvapas papildo tiek kasdienę, tiek oficialią aprangą, bet kokiai aprangai pridedant žavesio.
Tai populiarus kvapas, kuris gali patikti moterims, ieškančioms saldaus ir malonaus kvapo už prieinamą kainą. Aromatas yra jaunatviškas ir draugiškas, patrauklus įvairaus amžiaus moterims.
Kas įkvėpė sukurti šiuos malonius Federico Mahora kvepalus? Šie FM kvepalai savo kvapu prilygsta Paris Hilton kvepalų aromatui.

PURE FM 17 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: melionas, persikas, obuolys.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: frezija, lelija, mimoza, tuberožė, jazminas.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: kedras, kvapieji kanangai, muskusas.
Kvapas: gėlių.
Charakteris: skatinantis, malonus
FM 17 kvepalai įkvėpti Paris Hilton aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 100017
Kaina: 23.43 €        Kvepalų Paris Hilton Paris Hilton analogas FM 17 kvepalai moterims internetu 

FM Kvepalų testeriai pigu internetu
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390017
Kaina: 00.41 €        FM 17 kvepalai įkvėpti Paris Hilton kvepalų aromato

Tokio pat kvapo produktai:

FM 17 Intense kvepalai

1 komentaras:

  1. Anonimiškas16:56

    Šie kvepalai merginoms, lengvi ir nerūpestingi, gaivūs ir saldūs tuo pačiu metu. Kvapas labai stiprus ir išlieka visą dieną. Jei purškiate ryte, vakare vis tiek jaučiamas nedidelis, bet labai juntamas aromato dvelksmas.
    Mano nuomone, šie kvepalai merginoms, kurie labiau tinkami nešioti pavasarį ir vasarą. Vaisiai čia sukuria nuotaiką, labiau tinkančią šiam metų laikui.

    AtsakytiPanaikinti