Gėlių Vaisių Aromato Kvepalai Moterims FM 10

Dior J'adore analogas FM 10 kvepalai internetu
PURE 10 kvepalai moterims. Kvepalai šilti ir saldūs, skleidžiantys eleganciją ir moteriškumą. Tai prabangus gėlių ir vaisių natų mišinys, sukuriantis nesenstantį ir viliojantį aromatą.
Kvapas prasideda viršutinėmis mandarinų ir saldžių, sultingų kriaušių natomis. Šie akordai užleidžia vietą išskirtinių gėlių širdžiai, įskaitant jazminą, rožę ir orchidėjas. Šios gėlių natos suteikia kvapui jausmingumo ir elegancijos. Galiausiai, FM 10 kvepalai įsikuria šiltame ir jausmingame muskuso ir burnočių medienos pagrinde, suteikiant kvapui gylio ir ilgaamžiškumo.
Šie išskirtiniai kvepalai tinka visais metų laikais, tačiau pavasarį yra gyvybingi ir jaukūs.
Aromatas atspindi stiprios ir nepriklausomos moters charakterį, kuris yra ir jausmingas, ir šiltas.
Kas įkvėpė sukurti šiuos saldžiai šiltus Federico Mahora kvepalus? Šie FM kvepalai savo kvapu galimai prilygsta Jadore kvepalų aromatui

PURE FM 10 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: mandarinas, gebenės lapai, čampako žiedai.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: jazminas, afrikinė orchidėja, rožė.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: burnočio mediena, gervuogė, muskusas.
Kvapas: gėlių su vaisių nata.
Charakteris: šiltas, saldus
FM 10 kvepalai įkvėpti J'adore aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 100010
Kaina: 23.43 €        Kvepalų Dior J'adore analogas FM 10 kvepalai internetu 

FM Kvepalų mėginukai pigu internetu
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390010

2 komentarai:

  1. Anonimiškas18:02

    Šiltas jaukus aromatas. Pradžioje, man užsiuodžia rožės, o vėliau pasklinda žaliosios natos. Puikiai kvepia bet kokiu oru, bet dažniau naudoju vasarą ir vėlyvą pavasarį. Daug esu girdėjusi ir kritikos apie šios kvepalus, bet priskiriu save prie tų kurie giria šios kvepalus, o ne peikia.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Gėlių aromato kvepalai13:30

    Nuo pat pradžių gėlėta ir šviežia. Dominuoja subtili rožė ir nuostabūs jazminai. Subtilūs gėlių kvepalai moterims, su lengvu saldumu. Jau kurį laiką turiu šį kvapą, nešiojau jį visur (darbe, svečiuose, kavinėje ar restorane) ir visada jaučiuosi lengva kaip plunksna ir šiek tiek pakylėta.
    Man šie gėlių kvepalai pabrėžia moters eleganciją ir moteriškumą, kuri tiksliai žino, kur eina ir ką daro. Nesvarbu, ar tai būtų verslininkė, ar namų šeimininkė, čiuožėja ar balerina, tai suteikia pasitikėjimo, kuris atrodo visiškai tikras ir autentiškas.

    AtsakytiPanaikinti