Hipnotizuojantys Rytietiški Kvepalai Moterims FM 12

Lancome Hypnose analogas FM 12 kvepalai internetu
PURE 12 kvepalai moterims ir merginoms. Tai gundantis ir hipnotizuojantis aromatas, kuriame dera gėlių ir rytietiškos natos.
Viršutinės natos sukuria patrauklų ir nenugalimą pirmąjį įspūdį. Kvepalams nusistovėjus, sužydi jazminų ir gardenijų širdies natos, suteikdamos aromatui jausmingą ir moterišką charakterį. Galiausiai, pagrindinės vetiverijų ir vanilės natos suteikia gilų ir ilgai išliekantį pagrindą, palikdamos šiltą ir hipnotizuojantį pėdsaką.
FM 12 kvepalai tinka įvairioms progoms, tačiau labai gražūs vakare ir vėsesniu metų laiku. Sodrus ir svaiginantis kvapas puikiai tinka ypatingiems renginiams ir romantiškiems vakarams. Kvepalų ilgalaikis pobūdis užtikrina, kad jų hipnotizuojantis kvapas išliks ant jūsų visą naktį.
Šis aromatas, pasižymintis žavingu gėlių ir rytietiškų natų deriniu, puikiai tiks moterims, kurios savo buvimu siekia palikti ilgalaikį įspūdį.
Kas įkvėpė sukurti šiuos hipnotizuojančius Federico Mahora kvepalus? Šie FM kvepalai moterims savo kvapu panašūs į Hypnose kvepalų aromatą.

PURE FM 12 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: pasiflora.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: jazminas, gardenija.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: vanilė, klevas, vetiveris.
Kvepalai: rytietiški.
Charakteris: hipnotizuojantis, viliojantis
FM 12 kvepalai įkvėpti Hypnose aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 100012
Kaina: 23.43 €       Kvepalų Lancome Hypnose analogas FM 12 kvepalai internetu 

FM Kvepalų mėginukai pigu internetu
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390012
Kaina: 00.41 €        FM 12 kvepalai įkvėpti Hypnose kvepalų aromato

1 komentaras:

  1. Anonimiškas15:42

    Brandus, gėlių medienos aromatas su rytietiškomis natomis. Kvepalai išsiskiria iš kitų saldžių kvepalų ir turi paslaptingą bei patrauklų poveikį. Vanilė su gėlių gaivumu tiesiog nuostabi. Gera nešioti vakare, šiltesniais ir šaltesniais mėnesiais. Mistinis violetinis moteriškas aromatas.

    AtsakytiPanaikinti