Gaivinantys Citrusiniai Kvepalai Moterims FM 06

Elizabeth Arden Green Tea analogas kvepalai FM 06 internetu
PURE 06 citrusiniai kvepalai moterimsTai puikus kvapas, atsižvelgiant į jo paprastumą ir lengvumą. Šis kvapas yra labai gaivus ir vėsinantis.
Kvapas yra nuostabus šviežių citrusinių vaisių natų, raminančios žaliosios arbatos ir nuotaiką pakeliančių augalų derinys, sukuriantis unikalų aromatą, sukeliantį gyvybingumo ir žvalumo jausmą.
Šis kvapas puikiai tinka pavasariui ir vasarai, nes jo lengva ir erdvi kompozicija idealiai tinka šiltesniam orui. Traškus ir švarus žaliosios arbatos aromatas kartu su citrusinių vaisių užuominomis yra puikus pasirinkimas dėvėti dieną. FM 06 kvepalai ypač tinka kasdienėms išvykoms, iškyloms, kokteiliams ar veiklai lauke, nes įkūnija gaivumo ir natūralaus grožio pojūtį.
Kvapas yra universalus ir gali būti dėvimas įvairaus amžiaus moterų ir merginų, kurios laikosi jaunatviško ir energingo gyvenimo būdo.
Kas įkvėpė sukurti šiuos gaivinančius Federico Mahora kvepalus? Šie FM kvepalai savo kvapu prilygsta Green Tea. Gaivus ir gilus aromatas. Mėgstamiausių gėlių natos susilieja su citrusinių vaisių ir ąžuolo samanos akcentais. Suteikia išskirtinumo ir jaukumo jausmą.

PURE FM 06 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: citrina, bergamotė, mėta.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: apelsinas, žalioji arbata.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: ąžuolo samanos, ambra.
Kepalai: citrusiniai.
Charakteris: nepaprastai lengvas, santūrus
FM 06 kvepalai įkvėpti Green Tea aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 100006
Kaina: 23.43 €        Kvepalų Elizabeth Arden Green Tea analogas FM 06 kvepalai internetu 

FM Kvepalų mėginukai pigu internetu
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390006
Kaina: 00.41 €        FM 06 kvepalai įkvėpti Green Tea kvepalų aromato

1 komentaras:

  1. Gaivus kvapas12:13

    Labai malonus, gaivus žalių natų kvapas, tinkantis vasarai po gaivaus dušo ar dirbant namuose. Šiuos kvepalus įsimylėjau prieš keletą metų ir tai yra mano mėgstamiausias kvapas, nes vis dar mėgstu šiuos gaivius moteriškus kvepalus. Tai vienas iš mano standartinių vasaros kvapų, kuris vėl bus naudojamas nuo kovo mėnesio. Galima nešioti ir žiemą, bet smulkūs, gaivūs niuansai ten tikrai neatsiskleidžia.

    AtsakytiPanaikinti