FM 505 Rytietiški Vanilės Kvapo Kvepalai Unisex

 

Byredo Vanille Antique analogas FM 505 kvepalai internetu

PURE Royal 505 kvepalai moterims ir vyrams. Šie kvepalai pasižymi išskirtiniu aromatu, perteikiančiu nesenstančios elegancijos ir prabangos pojūčio esmę. Garsus dėl savo unikalaus, šilto ir drąsaus aromato mišinio, šis kvapas yra parfumerijos pasaulio šedevras.
Kvapas pasižymi sodria ir gilia vanile, kurią paryškina subtilios medienos ir pudros natos. Šie FM 505 kvepalai išsiskiria vaniliniu ir kreminiu, beveik karamelės saldumu, todėl yra nepaprastai patrauklūs saldžių kvepalų mėgėjams. Ši sudėtinga kompozicija sukuria prabangų ir apgaubiantį aromatą, kuris apgaubia jus paslapties šydu.
FM 505 kvepalai ypač tinka šaltesniems mėnesiams, todėl tai puikus pasirinkimas rudeniui ir žiemai. Dėl šiltų vanilės ir gintaro natų jis yra idealus kompanionas vėsiomis dienomis ir vakarais. Šie kvepalai yra aksesuaras, suteikiantis prabangos bet kokiam rūbui, todėl tai puikus pasirinkimas oficialiems susibūrimams, romantiškoms vakarienėms ar svarbiems verslo susitikimams.
Kas įkvėpė sukurti šiuos vanilės aromato Federico Mahora kvepalus? Šie kvepalai savo aromatu panašūs į Vanille Antique kvepalų kvapą. Rytietiški kvepalai su vanilės nata.

PURE Royal FM 505 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: ciklamenas
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: švitrūnas, labdanas
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: muskusas, kedras, vanilė
Kvapas: rytietiškas su vanilės nata
Charakteris: ryškus, skatinantis jausmus, unikalus
FM 505 kvepalai įkvėpti Vanille Antique
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 170505
Kaina: 50.70 €        Byredo Vanille Antique analogas FM 505 kvepalai internetu

FM kvepalų meginelis
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390505
Kaina: 00.71 €        FM 505 kvepalai įkvėpti Vanille Antique

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą