FM 860 Unikalūs Rytietiški Gėlių Kvepalai Moterims

 

Prada Paradoxe analogas FM 860 kvepalai internetu

PURE Royal 860 kvepalai moterims. Kvepalai pasižymi žavingu ir unikaliu aromatu, kuris papildo šiuolaikinės moters įvaizdį ir atskleidžia jos dinamišką prigimtį.
FM 860 kvepalų kvapas atsiveria gaiviu bergamočių ir mandarinų pliūpsniu, kuris švelniai pereina į gėlių kvapą su arabinio jazminu ir neroliu, sukuriančiu kerintį gėlių aromatą. Bazinės aromato natos atskleidžia sodrų ir šiltą karamelės ir baltojo muskuso pagrindą. Šis harmoningas kvepalų natų mišinys sukuria daugialypį ir unikalų kvapo aromatą, kuris patinka moterims, kurios vertina šiuolaikiškus ir nesenstančius kvepalus.
FM 860 kvepalai yra pakankamai lengvi, tinkantys dėvėti dieną, tačiau dėl rafinuotų gėlių ir šiltų natų jie yra pakankamai elegantiški vakariniams renginiams ir oficialiems susibūrimams. Kvepalai idealiai tinka moteriai, kuri pasitiki savimi, yra elegantiška ir dinamiška. Kvepalai tinka toms moterims, kurios ieško išskirtinio kvapo, kuris galėtų neatsilikti nuo įvairių jų gyvenimo aspektų – nuo profesionalios aplinkos iki unikalių vakarėlių.
Šis FM 860 kvepalų aromatas yra unikalus gaivių, gėlių ir šiltų natų derinys, todėl kvepalai tinka įvairioms progoms ir sezonams.
Kas įkvėpė sukurti šiuos unikalius Federico Mahora kvepalus? Šie kvepalai savo aromatu panašūs į Paradoxe kvepalų kvapą. Rytietiški kvepalai su gėlių nata.

PURE Royal FM 860 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: bergamotė, mandarinas, juodieji pipirai
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: apelsinmedžio žiedai, arabinis jazminaitis, raudonieji vaisiai
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: gintaras, gintaro medis, muskusas, karamėlė
Kvapas: rytietiškas su gėlių nata
Charakteris: unikalus, daugiamatis
FM 860 kvepalai įkvėpti Paradoxe
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 170860
Kaina: 42.60 €        Prada Paradoxe analogas FM 860 kvepalai internetu

FM kvepalų mėginėlis
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390860
Kaina: 00.71 €        FM 860 kvepalai įkvėpti Paradoxe

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą