Vėsus Medienos Aromatas Kvepalų Buteliuke FM 859

 

Terre d'Hermes Eau Givree analogas FM 859 kvepalai internetu

PURE Royal 859 kvepalai vyrams. Tai nuostabus, vėsus ir energingas aromatas, atskleidžiantis kvepalų buteliuke slypintį gamtos grožį. Kvepalų kvapas yra harmoningas gaivumo ir medienos natų mišinys.
Šis kvapas atsiskleidžia gaiviomis ir vėsiomis citrusinių vaisių natomis, sukuria gaivinantį energijos pliūpsnį, nes kiekvieną įkvėpimą lydi šaltas ir gaivinantis vėjelis. Kvapui nusistovėjus, širdies natos išryškina kadagio ir eukalipto aromatą, sukeldamos pagrįsto vyriškumo jausmą. Galiausiai, pagrindinės medienos ir muskuso natos užbaigia aromatą, suteikia jam gylio ir ilgaamžiškumo.
Šis aromatas puikiai tinka pavasario ir vasaros sezonams, kai pasaulis bunda. FM 859 kvepalai idealiai tinka dėvėti dieną. Šis kvapas papildo lengvą ir ryškų apdarą. Pagalvokite apie lengvus, kvėpuojančius audinius, pavyzdžiui, lininius ar medvilninius marškinius, kartu su gerai prigludusiomis kelnėmis. Kvepalai skirti šiuolaikiniams vyrams, kurie vertina gamtą ir vyriškumą.
Kas įkvėpė sukurti šiuos klasikinius Federico Mahora kvepalus? Šie FM kvepalai vyrams savo kvapu panašūs į Eau Givree kvepalų kvapą.

PURE Royal FM 859 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: citrina, apelsinas, imbieras, bergamotė, pipirai, greipfrutas, citrinžolė, juodieji serbentai, ananasas, kriaušė, bazilikas, anyžiai.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: kadagys, kiparisas, snaputis, pakalnutė, magnolija, rožė, eukaliptas.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: Haičio vetiveris, pačiulio esencija, Virgininis kedras, muskusas, benzoinas.
Kvapas: medienos su citrusine nata.
Charakteris: gyvybingas, vėsus, energingas
FM 859 kvepalai įkvėpti Eau Givree aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 170859
Kaina: 40.33 €      Kvepalų Terre d'Hermes Eau Givree analogas FM 859 kvepalai internetu

FM Kvepalų mėginėliai vyrams
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390859
Kaina: 00.41 €        FM 859 kvepalai įkvėpti Eau Givree kvepalų aromato

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą