Puošnūs Gėlių Kvepalai su Šiprine Nata Moterims FM 848

 

FM 848 kvepalų analogas Miss Dior Rose N'Roses kaina

PURE Royal 848 kvepalai moterims. Kvepalai yra puikūs, atspindintys žydinčių rožių esmę. Jis skleidžia gaivų ir gyvybingą kvapą, primenantį vešlų, žydintį rožių sodą. Tai malonus, stilingas, modernus, koketiškas rožių aromatas.
Kvapas prasideda putojančiomis ir sultingomis natomis, įskaitant bergamotę ir mandariną, sukuria gaivinančią ir gyvą atmosferą. Nusistovėjus, kvapo širdyje atsiskleidžia žavi rožių puokštė, kuri išryškina romantikos ir elegancijos pojūtį. Šios gėlių natos puikiai subalansuotos su muskuso užuominomis, sukuriant švelnų ir ilgalaikį pėdsaką.
Dėl lengvo ir gaivaus charakterio FM 848 kvepalai ypač tinka pavasario ir vasaros sezonams, kai oras yra šiltas ir saulėtas. Jis sukelia optimizmo ir gyvybingumo jausmą, todėl puikiai tinka dėvėti dieną.
Šis aromatas skirtas šiuolaikiškai ir pasitikinčiai moteriai, kuri vertina rožių grožį ir žavesį. Puikus firminis aromatas, kurį galima dėvėti kasdien ir šiuo kvapu  papildyti savo FM kvepalų kolekcija.
Kas įkvėpė sukurti šiuos puošnius Federico Mahora kvepalus? Šie 848 Federico Mahora kvepalai savo aromatu panašūs į N'Roses kvepalų kvapą. FM gėlių kvepalai moterims su šiprine nata.

PURE Royal FM 848 kvepalų natos:

  1. Galvos (Viršutinė) gaida: mandarinas, bergamotė, kriaušė
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: jazminas, rožė, snaputis
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: pačiulis, santalas, muskusas

Kvapas: gėlių su šiprine nata.
Charakteris: puošnus, šiuolaikiškas
848 FM kvepalai įkvėpti Rose N'Roses
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20 %
Prekės kodas: 170848
Kaina: 40.33 €      FM 848 kvepalų analogas Miss Dior Rose N'Roses kaina

FM Kvepalų mėginėlis
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390848
Kaina: 00.41 €        FM 848 kvepalai įkvėpti Dior Rose N'Roses

2 komentarai:

  1. Gražiai kvepia17:15

    Kvepalai labai malonūs ir moteriški. Įsimylėjau šiuos kvepalus, kai pirmą kartą juos užuodžiau. Šis kvapas priverčia mane jaustis labai romantiškai ir man tai labai patinka! Jei norite puikių rožių kvepalų, pirkite šiuos FM kvepalus.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Anonimiškas15:54

    Tai nuostabaus grožio rožių puokštė, kurios žiedlapiuose šviečia ryto rasa ir atsispindi saulės spinduliuose. Jei norite ilgalaikių kvepalų ir, kaip ir aš, mylite rožes, tai šis aromatas sukurtas jums. Idealiai tinka rožių mylėtojams, tačiau rožės yra būtent natūralūs ir padengti rasos lašeliais. Ant šaltos odos kvepalai atsiskleidžia neįtikėtinai.

    AtsakytiPanaikinti