Aistringi Gėlių Vaisių Kvepalai Unisex FM 937

 

Si Passione Giorgio Armani analogas FM 937 kvepalai moterims ir vyrams

PURE Royal 937 unisex. Kvepalai labai gerai sukomponuoti ir intensyvūs, bet ne sunkūs. Kvapas žavus, nes saldus, bet tuo pačiu ir gaivus, nestokojantis gilumo.
Kvepalų kvapas yra gėlių ir vaisių kompozicija su šiltu ir viliojančiu atspalviu. Jis prasideda ryškiomis ir sultingomis juodųjų serbentų, kriaušių ir rožinių pipirų natomis. Širdies natos atskleidžia moteriškų gėlių natų puokštę, įskaitant rožę, jazminą ir heliotropą, pridedant elegantiško ir romantiško prisilietimo. Galiausiai pagrindinės kedro ir vanilės natos sukuria jausmingą ir ilgai išliekantį pėdsaką, paliekant įsimintiną įspūdį.
Šie aistringi FM 937 kvepalai puikiai dera su kasmetinio miesto renginio energija. Tai švelniai moteriškas, aistringas ir intensyvus derinys.
Dėl ryškių ir vaisių viršutinių natų jis puikiai tinka pavasariui ir vasarai, o šiltos ir gundančios pagrindinės natos suteikia gylio ir sodrumo, kuriuo galima mėgautis ir vėsesniais mėnesiais. Kvapas gali būti dėvimas naktį ar dieną, vasarą, rudenį ar pavasarį.
Jis skirtas pasitikinčioms ir aistringoms asmenybėms, kurios pripažįsta savo moteriškumą ar vyriškumą. Tai kvapas, įkūnijantis jėgą, eleganciją ir jausmingumą. Kvepalai patinka tiek moterims, tiek vyrams, kurie vertina aistringą kvapą, paliekantį ilgalaikį įspūdį.
Kas įkvėpė sukurti šiuos aistringus Federico Mahora kvepalus? Šie FM kvepalai savo kvapu panašūs Si Passione Giorgio Armani kvepalų aromatą. Federico Mahora gėlių kvepalai su vaisine nata.

Federico Mahora 937 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: rožiniai pipirai, juodieji serbentai, kriaušė.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: rožė, heliotropas, jazminas.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: vanilė, muskusas, kedras.
Kvapas: gėlių su vaisine nata.
Charakteris: kerintis, pilnas aistros
FM 937 kvepalai įkvėpti Si Passione aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 170937
Kaina: 40.33 €         Kvepalų Giorgio Armani Si Passione analogas FM 937 kvepalai moterims ir vyrams 

FM PURE Royal kvepalų mėginėliai
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390937
Kaina: 00.41 €     FM 937 kvepalai įkvėpti Si Passione kvepalų aromato 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą