Pavergiantis Rytietiški Kvepalai su Vaisių Nata Unisex FM 993

 

Tom Ford Bitter Peach analogas FM 993 kvepalai dovana internetu

PURE Royal 993 vyrams ir moterims. Persikas kvepalų buteliuke, kuriame persikų kvapas persipina su rytietiškomis natomis. Šiam kvapui būdingas viliojantis saldžių ir aštrių natų mišinys, sukuriantis priklausomybę sukeliantį aromatą.
Kvapas prasideda sultingo persiko pliūpsniu, sukurdamas burnoje tirpstantį pojūtį, kuris yra gaivus ir skanus. Kvapui vystantis, atsiranda slyvų ir jazminų užuominos, kurios suteikia kompozicijai šilto posūkio. Šiuos vaisinius akordus gražiai subalansuoja sodrus ir kreminis pačiulių ir vetiverijų pagrindas, suteikiantis itin jausmingą pagrindą.
Kai ateina geriausias metų ir dienos laikas dėvėti šiuos FM 993 kvepalus, jie idealiai tinka rudens ir žiemos sezonams. Šiltos ir jaukios natos puikiai papildo vėsesnę temperatūrą ir sukuria jaukią aplinką aplink dėvėtoją. Šis kvapas ypač tinka vakare ar ypatingomis progomis, kai norite padaryti ilgalaikį įspūdį.
Tai aromatas, kuris patinka tiek moterims, tiek vyrams, vertinantiems vaisinius ir prabangius kvapus. Unikalus vaisių ir medienos natų derinys sukuria kompoziciją, kuria galės mėgautis kiekvienas. Jis išsiskiria pasitikėjimu ir jausmingumu, todėl yra puikus pasirinkimas persikinių kvepalų mylėtojams.
Kas įkvėpė sukurti šiuos persiko aromato Federico Mahora kvepalus? Šie FM kvepalai savo kvapu panašūs į Bitter Peach kvepalų aromatą. Rytietiški kvepalai su vaisių nata.

PURE Royal FM 993 kvapo natos:

  1. Galvos (Viršutinė) gaida: persikas, cinamonas, konjakas
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: jazminas, slyva, heliotropas
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: vanilė, pačiulis, balzamiko natos

Kvapas: rytietiškas su vaisių nata.
Charakteris: nepaprastai jausmingas, pavergiantis
FM 993 kvepalai įkvėpti Bitter Peach aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 170993
Kaina: 40.33 €        Kvepalų Tom Ford Bitter Peach analogas FM 993 kvepalai dovana internetu

Talpa: 15 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 170993.02
Kaina: 22.01 €     Pirkti


FM PURE Royal kvepalų mėginėliai
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390993
Kaina: 00.41 €     FM 993 kvepalai įkvėpti Bitter Peach kvepalų aromato 

2 komentarai:

  1. Puikūs kvepalai19:32

    Toks sultingas ir gražus, puikus pavasario, vasaros ir rudens kvapas. Kvepalai prasideda kaip labai sultingi persikai su gražiais žalumynais. Vėliau kvepalai tampa labai maloniu, saldžiu vanilės, persikų ir kremo kvapu, su nedideliu medienos aromatu. Jei nemėgstate itin saldžių kvepalų, bet norite šiek tiek moteriškesnio kvapo, mano nuomone, tai tobula.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Anonimiškas20:11

    Būtina persikų mėgėjams. Sutrintas sultingas prinokusio persiko minkštimas ir alkoholis kartu su likusiomis natomis daro jį sudėtingą.
    Išlieka gana ilgai, ypač ant plaukų. Taip pat gana universalus, tinka ir dienai, ir vakarui, tiks rudeniui ir žiemą.

    AtsakytiPanaikinti