Rafinuoti Gėlių Fougere Kvepalai Unisex FM 501

 

Tom Ford Rose Prick analogas FM 501 kvepalai gera dovana internetu

PURE Royal Golden Edition 501 unisex. Originalus aromatų derinys pradžiugins net reikliausią gurmaną. Pagerbiame klasikinius akordus tauriausios Bulgarijos rožės dėka, kuri kartu su žavinga pakalnute ir nepakartojamomis gudobelės gėlėmis suteikia nepaprastai jautrų charakterį aromato širdžiai.
FM 501 kvepalai puikiai tinka nešioti pavasario ir vasaros sezonais, kai oras prisipildo žydinčių gėlių kvapo. Jis ypač tinka dienos metu, pavyzdžiui, priešpiečiams ar pietums, sodo vakarėliams ar ramiam pasivaikščiojimui parke. Kvapo gaivumas ir gyvybingumas yra puikus pasirinkimas šiltu oru, sukeliančiu romantikos.
Kas įkvėpė sukurti šiuos rafinuotus FM kvepalus? Šie kvepalai savo kvapu panašūs TF Rose Prick kvepalų aromatą. Federico Mahora gėlių kvepalai su fougere nata.

PURE Royal FM 501 kvapo natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: avietė, greipfrutas, slyva, juodieji serbentai, blyškusis kietis (davana), rožiniai pipirai .
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: kiparisas, gudobelė, rožė, pakalnutė, medetka, ramunėlės, snaputis.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: vanilė, kedras, benzoinas, orkanoksas, šokoladas, pačiulis, cibetas, gintaras, plevėtoji viksvuolė, gurmaniškos natos, muskusas, santamanol, cistas.
Kvapas: gėlių su fougere nata.
Charakteris: rafinuotas, pavergiantis
FM 501 kvepalai įkvėpti Rose Prick aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 170501
Kaina: 50.69 €         Kvepalų Tom Ford Rose Prick analogas FM 501 kvepalai gera dovana internetu 

FM PURE Royal kvepalų testeriai
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390501
Kaina: 00.41 €     FM 501 kvepalai įkvėpti Rose Prick kvepalų aromato 

3 komentarai:

  1. Gražus kvapas20:56

    Aš myliu rožes, o jos myli mane. Mėgstamais kvepalais lepinuosi ryte po dušo, net jei būnu namuose. Dėl to jaučiausi ypatinga ir graži. Tai puikus pavasario ar vasaros kvapas jaunai moteriai.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Anonimiškas21:47

    Sultinga rožė su pačiuliu. Kvapas progresuoja, nors ir nėra ekstremalus. Aštri rožinė pradžioje, šiek tiek sumedėjusi pabaigoje. Mano priėjimas prie kvepalų, kurių sudėtyje yra rožių, iš pradžių buvo labai sunkus. Rožė man dažnai asocijuojasi tik su įvairiais kremais ir losjonais.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Sodrus aromatas12:01

    Aromatas labai sodrus, tirštas ir pavergiantis. Aromatas skirtas ne kiekvienai dienai, greičiau melancholiškai nuotaikai, kai norisi atsiriboti, užsidaryti savo mintyse. Man tai liūdna ir dygliuota rožė, kuriai trūksta šviesos ir šilumos. Tačiau net nepaisant melancholiškumo, aromatas nepraranda savo grožio, apgaubdamas aromato savininką kvepalų kokonu.

    AtsakytiPanaikinti