Švelnūs Gurmaniški Gėlių Kvepalai Unisex FM 934

 

Giorgio Armani Prive Vert Malachite analogas FM 934 kvepalai internetu

PURE Royal 934 FM kvepalai vyrams ir moterims. Šie kvepalai yra aromatingi, sukeliantys priklausomybę ir subtilūs. Tai tarsi sodri ir skani grietinėlė, padengta baltais gėlių žiedlapiais.
Kvepalų kvapas – gaivi, saldi ir aromatinga kompozicija, kurioje dominuoja žalios ir gėlių akordų natos. Kvapas atsiveria traškių ir saldžių natų pliūpsniu, įskaitant medų ir apelsiną. Širdies aromato natos atskleidžia sodrią jazminų, rožių ir pakalnučių puokštę, pridedant subtilumo. Galiausiai, pagrindinės kokoso, karamelės ir baltojo muskuso natos suteikia subtilaus saldumo, sukurdamos priklausomybę sukeliantį ir subalansuotą kvapą.
FM 934 kvepalai ypač tinka pavasario ir vasaros sezonams. Jo švelnios ir subtilios natos puikiai papildo gyvybingą ir saulėtą orą šiais sezonais. Šiuo kvapu geriausia mėgautis dienos metu, nesvarbu, ar tai būtų atsitiktinė išvyka, diena biure ar ypatinga proga.
Kvepalai skirti tiek vyrams, tiek moterims, vertinantiems subtilius ir priklausomybę sukeliančius kvapus. Tai patinka žmonėms, kurie išsiskiria pasitikėjimu ir šiuolaikišku stiliaus pojūčiu. Šio aromato universalumas leidžia patobulinti bet kokį aprangą ir suteikti elegancijos.
Kas įkvėpė sukurti šiuos švelnius Federico Mahora 934 kvepalus? Šie kvepalai savo kvapu panašūs Prive Vert Malachite kvepalų aromatą. FM gėlių kvepalai su vaisine nata.

PURE Royal FM 934 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: medus, apelsinas, vyšnia.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: jazminas, rožė, apelsinmedis, pakalnutė, gvazdikas.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: santalas, kiparisas, kokosas, karamėlė, kedras, persiko odelė, muskusas.
Kvapas: gėlių su gurmaniška nata.
Charakteris: švelnus, įtraukiantis
FM 934 kvepalai įkvėpti Prive Vert Malachite aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 170934
Kaina: 40.33 €         Giorgio Armani Prive Vert Malachite analogas FM 934 kvepalai internetu 

FM kvepalų testeriai
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390934
Kaina: 00.41 €     FM 934 kvepalai įkvėpti Prive Vert Malachite kvepalų aromato 

3 komentarai:

  1. Geriausi kvepalai15:48

    Šie PURE Royal kvepalai yra geriausi, jie atsiveria sultingais citrusais, daugybe lelijų, jazminu. Man patinka šis aromatas, nes jis man neprimena kitų kvepalų. Nenaudojau nieko, išskyrus šiuos kvepalus. Tikrai dar pirksiu šiuos FM kvepalus. Labai rekomenduoju.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Anonimiškas12:20

    Šis aromatas yra vienas iš tų kvapų, kuriuos visada prisiminsite. Kvepalai yra įdomūs ir sudėtingi. Tai saulėtas aromatas, tarsi gėlės užmigtų, po vakarine vasaros saule. Aš nežinau kito panašaus kvapo. Tai vienas geriausių mano pirkinių. Labai džiaugiuosi, kad turiu jį savo kolekcijoje.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Anonimiškas18:23

    Kvapas svaiginantis, tankus, lyg šydas ar kokonas aplinkui apsisuka. Suteikia absoliučios išpuoselėjimo, prabangos ir palaimos pojūtį.

    AtsakytiPanaikinti