Gaivūs Citrusiniai Gėlių Kvepalai Moterims PURE Royal 844

 

Miu Miu L'eau Rosee analogai FM 844 kvepalai internetu

PURE Royal 844 kvepalai moterims. Kvepalai yra puikūs ir gaivūs, įkūnijantys moteriškumą ir grakštumą. Šis žavus kvapas sudarytas iš harmoningo gėlių ir vaisių natų mišinio, dėl kurio atsiranda gaivus ir subtilus aromatas, atskleidžiantis žydinčios visumos galią.
Viršutinėse kvepalų natose yra juodųjų serbentų ir jūros natos, sukuriančios gaivumo pliūpsnį, kuris iš karto pažadina gaivumo pojūtį. Kvapui nusistovėjus, išryškėja pakalnučių, žibuoklių ir hiacinto širdies natos, kurios kompozicijai suteikia elegancijos ir ramybės. Galiausiai, pagrindinės muskuso ir benzoinės dervos natos suteikia subtilaus gylio ir šilumos, kuri išlieka ant odos.
FM 844 kvepalai ypač tinka pavasario ir vasaros sezonams. Jo lengvas ir erdvus charakteris puikiai papildo saulėtas karštas šių laikų dienas. Šis aromatas ypač malonus dienos metu, nes jo traškios ir gaivios natos sukuria pakilią ir energijos suteikiančią nuotaiką.
Šis aromatas papildo moters stilių, suteikia stiliui grakštumo ir elegancijos.
Kas įkvėpė sukurti šiuos gaivius Federico Mahora kvepalus? Šie FM kvepalai savo kvapu panašūs į L'eau Rosee kvepalų kvapą. FM PURE Royal citrusiniai kvepalai moterims su gėlių nata.

PURE Royal FM 844 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: mandarinas, jūros natos, citrina, žalieji obuoliai, tropiniai vaisiai.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: jazminas, našlaitė, kvapieji kanangai (ylang-ylang), pakalnutė, juodieji serbentai, hiacintas, snaputis.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: pačiulis, benzoinė derva, kokosas, persiko odelė, muskusas.
Kvapas: citrusinis su gėlių nata.
Charakteris: gaivus, mielas
FM 844 kvepalai įkvėpti L'eau Rosee
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 170844
Kaina: 40.33 €         Miu Miu L'eau Rosee analogas FM 844 kvepalai internetu 

FM Kvepalų mėginėlis
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390844
Kaina: 00.41 €        FM 844 kvepalai įkvėpti Miu Miu L'eau Rosee

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą