Griežti Rytietiški Medžio Kvapo Kvepalai Unisex PURE Royal 974

 

Montale Black Aoud analogas FM 974 kvepalai gera dovana internetu

PURE Royal 974 vyrams ir moterims. Kvepalų kvapas yra sodrus ir intensyvus oud medienos ir rožių derinys, su prieskonių užuominomis ir egzotiškomis natomis. Šis unikalus mišinys sukuria išskirtinai tamsų ir gundantį aromatą. Tai stiprus rožių ir oud aromatas su rytietišku atspalviu, tinkamas ne visiems.
Kvapas tinka tiek vyrams, tiek moterims, kurie vertina aštrius ir bekompromisius kvapus. Tai ypač patrauklūs asmenims, kurie pasitiki savimi, yra rafinuoti ir nebijo pareikšti savo nuomonės. Puikiai tiks tiems, kurie savo kvapu siekia palikti ilgalaikį įspūdį. Šiuos kvepalus galite dėvėti, jei norite dominuoti vakarėlyje ar per Kalėdas.
FM 974 kvepalai dažniausiai siejama su rudens ir žiemos sezonais. Kvapo šiluma ir gilumas papildo vėsų orą, leidžia kvapui paskleisti savo žavesį. Jis taip pat puikiai tinka vakaro progoms, Kalėdoms ir ypatingiems renginiams, bet kuriam ansambliui suteikia paslaptingumo ir žavesio.
Renkantis aprangą, kuri papildytų šiuos kvepalus, geriausia rinktis tai, kas atkartotų jų griežtumą ir intensyvumą. Įmantri juoda suknelė ar ryškus kostiumas būtų puikus pasirinkimas, pabrėžiantis tamsų ir gundantį aromato pobūdį. Aukso ar sodriai raudonos spalvos priedų pridėjimas gali dar labiau pagerinti bendrą estetiką.
Kas įkvėpė sukurti šiuos griežtus Federico Mahora kvepalus? Šie FM kvepalai savo kvapu panašūs į Mo Black Aoud kvepalų aromatą. FM 974 rytietiški kvepalai jam ir jai su medžio nata.

PURE Royal FM 974 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: mandarinas
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: snaputis, rožė
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: ūdas, oda, pačiulis, muskusas
Kvapas: rytietiškas su medžio nata.
Charakteris: griežtas, nepaisantis kompromisų.
FM 974 kvepalai įkvėpti Black Aoud aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 170974
Kaina: 40.33 €        Kvepalų Montale Black Aoud analogas FM 974 kvepalai gera dovana internetu

FM kvepalų testeris
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390974
Kaina: 00.41 €      FM 974 kvepalai įkvėpti Black Aoud kvepalų aromato 

2 komentarai:

  1. Anonimiškas15:43

    Tikrai vienas geriausių kvapų mano kolekcijoje. Iš pradžių jis atrodo aštrus, šiek tiek šviežias ir tik laikui bėgant tampa mediniu. Puikus derinys

    AtsakytiPanaikinti
  2. Anonimiškas18:02

    Šie kvepalai turi elegantišką, tamsų, paslaptingą kvapą. Patį aromatą apibūdinti nesunku – tai rožinio oud kompozicija, sunkiau nupasakoti būseną ir emocijas, kurias jis suteikia. Šis kvapas puikiai tiks vakarinei kelionei į kokią nors brangią ir madingą vietą ar naktinį klubą.

    AtsakytiPanaikinti