Prabangūs Muilai Rankoms su Viliojančiais Jausmingais Aromatais

 

Jūsų rankos - tai Jūsų svarbiausia vizitinė kortelė. Jos nusipelno aukščiausios kokybės priežiūros. UTIQUE prabangūs muilai rankoms žavi unikalia, rafinuota formule ir intriguojančiais kvapais.
AMBER - saldi vanilės, pačiulio ir cinamono natų kompozicija suvilios net rafinuotų pojūčių gurmanus. Gilus ir dviprasmiškas kvapas žavi prabangia akordų puokšte.
GRAPEFRUIT ir ORANGE BLOSSOM - stulbinanti kvapų kompozicija su žaviomis gaiviųjų greipfrutų ir jausmingų apelsinmedžio žiedų natomis. Nebanalus akordų susiliejimas suteikia energijos ir pozityvumo.
OUD ir ROSE - išskirtinis puikiai harmonizuojančių magnetiško agarmedžio ir jausmingų rožių natų derinys. Šis paslaptingas kvapas perkelia į prabanga akinantį karališkąjį sodą.
FIG LEAVES - originalus figų lapų akordas apgaubia rankas subtiliu kvapu, kuriame neįprastą gaivumą papildo nuotaikingos ir kilnios natos. Tikras malonumas pojūčiams.
Natūralus drėkinamasis faktorius NMF (Natural Moisturizing Factor) tai odoje randama medžiagų grupė. Jos funkcija- palaikyti tinkamą odos raginio sluoksnio drėgmės lygį. Prabangus UTIQUE muilas rankoms praturtintas unikaliu Biohydration Plus® kompleksu, kuris puikiai pavaduoja NMF, todėl oda tampa minkšta ir švelni it aksomas. 

Kiekis: 300 ml
Prekės kodas: 502035/AMBER
Kaina: 22.75 €        Pirkti iš FM World Prabangūs Muilai Rankoms

Kiekis: 300 ml/GRAPEFRUIT & ORANGE BLOSSOM
Prekės kodas: 502036
Kaina: 22.75 €        Pirkti

Kiekis: 300 ml
Prekės kodas: 502037/OUD & ROSE
Kaina: 22.75 €        Pirkti

Kiekis: 300 ml
Prekės kodas: 502038/FIG LEAVES
Kaina: 22.75 €        Pirkti

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą