Universalus Kremas Ultra Recovery

 

Efektyviai atkuria veido ir kūno odą. Malšina dirginimą mažindamas sausumą, paraudimą ir suragėjimą. Tai nepakeičiamas raminamasis kompresas po kosmetinių procedūrų, epiliacijos ir pernelyg didelio UV spindulių poveikio. 
Intensyvus atsinaujinimas dėl praturtintos formulės
Drėkinančių ir riebinančių veikliųjų medžiagų galia: beta-gliukanas iš avižų grūdų suteikia glotnumo ir elastingumo bei palaiko ląstelių atsinaujinimą; koloidinis sidabras pasižymi antibakterinėmis savybėmis; kokosų aliejus minkština, maitina ir apsaugo nuo kenksmingų išorinių veiksnių; aukštesniųjų riebalų rūgščių esteriai padeda palaikyti tinkamą ląstelių funkcionavimą.
Kiekvienas iš mūsų, nepriklausomai nuo amžiaus, nori, kad oda būtų įtempta, stangri ir išpuoselėta, o šypsena – spindinti. Viso pasaulio laboratorijose mokslininkai nenustodami triūsia tobulindami formules, kurių dėka tas noras neliks vien mūsų svajonių karalystėje. Kad jis būtų įgyvendintas pasitelkėme naujausias technologijas ir revoliucinius atradimus. Taip buvo sukurtas specializuotų kosmetikos priemonių prekės ženklas FONTAINAVIE.

Kiekis: 500 ml
Prekės kodas: 503036
Kaina: 55.81 €        Pirkti internetu pigu

Kiekis: 250 ml
Prekės kodas: 503036.02
Kaina: 35.09 €        Pirkti

Kiekis: 15 ml
Prekės kodas: 503036.03
Kaina: 21.89 €        Pirkti

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą