Šilti Rytietiški Gėlių Kvepalai Unisex FM 913

 

Tom Ford Soleil Blanc analogas FM 913 kvepalai internetu

FM 913 kvepalai vyrams ir moterims. Kvepalai šilti ir saldūs, įkūnijantys vasarą kvepalų buteliuke. Jo kvapą galima apibūdinti kaip prabangų šiltų, kreminių natų derinį su atogrąžų gaiva.
Aromatas prasideda traškia bergamotės ir sultingo apelsino pliūpsniu, sukuria gaivinančią ir pakeliančią nuotaiką aurą. Kvapui vystantis, širdies natos atskleidžia sodrią baltų gėlių puokštę, įskaitant ylang-ylang, jazminą ir tuberožę. Šios gėlės aromatui suteikia jausmingumo ir gundančio pobūdžio, prideda gylio ir intrigos. Pagrindinės kreminio kokoso, gintaro ir šiltų tonka pupelių natos suteikia aksominį glotnumą, kuris išlieka ant odos ir palieka ilgalaikį įspūdį.
FM 913 kvepalai ypač tinka vasaros sezonui, primenantis saulės nusėtus paplūdimius ir atostogas tropikuose. Dėl spindinčių ir saldžių savybių jis puikiai tinka dėvėti dieną, ypač saulėtu ir šiltu oru. Aromatas užfiksuoja nerūpestingą vasaros dvasią ir gali nukelti jus į rojų primenančią vietą.
Šie išskirtiniai kvepalai skirti tiek vyrams, tiek moterims, vertinantiems jausmingumą ir prabangą. Norėdami papildyti kvepalų esmę, rinkitės lengvus ir gražius drabužius, atspindinčius nerūpestingą vasaros atmosferą.
Kas įkvėpė sukurti šiuos šiltus, saldžius Federico Mahora kvepalus? Šie FM 913 kvepalai savo kvapu panašūs į TF Soleil Blanc kvepalų aromatą. Rytietiški kvepalai su gėlių nata.

PURE Royal FM 913 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: rožiniai pipirai, bergamotė, apelsinas, pistacija
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: kokosas, kvapieji kanangai (ylang-ylang), jazminas, tuberožė
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: benzoinė derva, tongapupės, vanilė, gintaras
Kvapas: rytietiškas su gėlių nata.
Charakteris: šiltas, saldus, pritraukiantis.
FM 913 kvepalai įkvėpti Soleil Blanc aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 170913
Kaina: 40.33 €        Kvepalų Tom Ford Soleil Blanc analogas FM 913 kvepalai internetu

Talpa: 15 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 170913.02
Kaina: 22.01 €     Ką dovanoti Kalėdų, gimtadienio, Valentino dienos proga?

FM kvepalų mėginėlis
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390913
Kaina: 00.41 €     FM 913 kvepalai įkvėpti Soleil Blanc kvepalų aromato

2 komentarai:

  1. Kunigunda16:29

    Idealiai tinka poilsiui prie jūros. Jūros gaivumo nėra. Čia tai raudonai įkaitęs kūnas po kaitria saule. Na, kaip dažniausiai jaučiu tuberozą ir jazminą kituose kvapuose, bet čia jie susipina į vieną natą ir šoka su saldžia palaima, apgaubia tave švelniai besileidžiančia saule kur nors paplūdimyje, kvepia įdegusia oda ir sūriu jūros vėju. Kvepalai kvepia paplūdimiu ir kremu nuo saulės. Man labai patinka šio kvapo kryptis, kuri vedą į vasarą ir atostogas.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Geriausias vasaros kvapas21:30

    Kvapas yra vasariškas ir nėra stiprus, tačiau išlieka visą dieną. Neturiu pakankamai jautriuos uoslės, kad galėčiau išskirti atskirus kvapus, sudarančius aromatą, bet kartu jie yra nuostabus derinys. Yra gaivių ir sunkių kvapų balansas, kuris tiesiog gražiai susimaišo. Tai puikiai tinka bet kokiam renginiui ar tiesiog kasdieniam naudojimui. Kvapas nėra per daug galinga ir tinka bet kam. Man patinka, patinka ir mano draugams.

    AtsakytiPanaikinti