Brandūs Rytietiški Fougere Kvepalai Unisex FM 927

 

Tom Ford Noir analogas FM 927 kvepalai internetu pigiau

Rytietiški fougere kvepalai PURE Royal 927 vyrams ir moterims. Šie prabangūs kvepalai žinomi dėl savo sodraus ir bekompromisio kvapo, kuris puikiai subalansuoja jausmingumą ir eleganciją. Su rytietiškų ir medienos natų mišiniu sukurkite brandų aromatą, kuris yra tikrai nepamirštamas.
Kvepalų kvapas pasižymi šiltais ir aštriais akordais. Viršutinėse kvepalų natos yra žavus bergamotės ir verbenos mišinys, suteikiantis gaivų ir ryškų atsivėrimą. Kvapui evoliucionuojant, atskleidžiamos aštrių juodųjų pipirų, muskato riešuto ir rožių natos. Šios pastabos suteikia kompozicijai gilumo ir sudėtingumo. Galiausiai, pagrindinės gintaro, pačiulių ir vanilės natos sukuria jausmingą ir bekompromisį pėdsaką.
Šie brandūs FM 927 kvepalai tinka tiek vyrams, tiek moterims, kurie vertina bekompromisį ir išskirtinį kvapą. Dėl gilaus ir brandaus aromato kvepalai ypač tinka vakaro aprangai ir ypatingoms progoms. Šis kvepalų kvapas užtikrina, kad kvapas išliks su jumis visą dieną ar vakarą.
Kas įkvėpė sukurti šiuos brandžius Federico Mahora kvepalus? Šie kvepalai savo kvapu panašūs į TF Noir kvepalų aromatą. Rytietiški kvepalai su fougere nata.

PURE Royal FM 927 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: rožinės uogos, bergamotė, verbena, kmynai
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: pipirai, vilkdalgis, rožė, muskato riešutas
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: pačiulis, vanilė, gintaras, gyvūninės kilmės natos

Kvapas: rytietiškas su fougere nata.
Charakteris: brandus, nepaisantis kompromisų.
FM 927 kvepalai įkvėpti Noir aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 170927
Kaina: 40.33 €        Kvepalų Tom Ford Noir analogas FM 927 kvepalai internetu pigiau

FM kvepalų mėginukai
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390927
Kaina: 00.41 €     FM 927 kvepalai įkvėpti Noir kvepalų aromato 

4 komentarai:

  1. Anonimiškas21:33

    Man šis kvapas yra gilus ir paslaptingas, mielas ir brandus. Tai turėtų būti, šiek tiek per sunkus vasarai, tačiau puikiai tinka rudeniui ir žiemai. Dabar jį dėviu kasdien ir jis pasižymi labai unikaliu elegantišku kvapu. Tai nuostabus aromatas vyrams ir moterims. Tikrai puiki dovana Kalėdų, gimtadienio ar kita proga, daug kas turėtų šiuos kvepalus turėti savo kolekcijoje.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Stiprus kvapas13:25

    Vienas unikaliausių egzistuojančių kvepalų. Jei ieškote stiprių, gilių, intensyvių, vyriškų ir moteriškų kvepalų, tai šie kvepalai skirti jums. Kvepia brangiai ir skaniai. Man labai patinka šiltas, paguodžiantis ir skanus aromatas. Tai puikus kvapas, kurį galima nešioti rudenį ir žiemą. rekomenduoju.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Anonimiškas19:48

    Man tai kažkur tarp rytietiško ir gurmaniško aromato, šį kvapą taip lengva pamėgti ir lengva nešioti. Kvepalai yra dieviški, seksualūs, tamsūs, guodžiantys. Jis apgaubia tave savo kvapu. Tai pribloškia, ir jei esate vyras ar moteris ir jums patinka svaiginantis kvapas, tai jums patiks. Geriausiai tinka oficialiems, vakariniams drabužiams ir šaltesniems mėnesiams. Gera kvapas už mažą kainą.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Anonimiškas17:56

    Šiame aromate norisi maudytis, mėgautis juo. Nuostabus kvapas, užpildantis erdvę. Dieviškas, tada sekundę šiltas ir saldus, tada grubus, vyriškas, šaltas. Iš pradžių man tai atrodė grynai moteriškas, bet kartais atrodo vyriškas kvapas.

    AtsakytiPanaikinti