Gėlių Kvepalai su Citrusine Nata Unisex FM 921

 

Tom Ford Fleur de Portofino analogas FM 921 kvepalai internetu

Kvepalai FM 921 vyrams ir moterims. Kvepalai yra akinantys, įkūnijantys kerinčio Italijos pakrantės miestelio grožį. Jo kvapas yra harmoningas ryškių gėlių ir citrusinių vaisių natų mišinys, sukuriantis gaivų ir energijos suteikiantį aromatą.
Kvapas prasideda putojančiais citrusiniais vaisiais, įskaitant mandarinus, kalamondinus ir apelsinus, kurie akimirksniu pagyvina aromatą. Kvapams nusistovėjus, atsiskleidžia jazminų ir magnolijų širdies natos, suteikdamos kompozicijai subtilų ir akinantį įspūdį. Bazinės medaus ir cistos natos suteikia šiltą ir jausmingą pagrindą, palikdamos subtilų, išliekantį pėdsaką.
Šis išskirtinis kvapas ypač tinka pavasario ir vasaros sezonams, kai jo gaivus ir švytintis aromatas puikiai papildo saulėtą ir šiltą orą. FM 921 kvepalai puikiai tinka dėvėti tiek dieną, tiek vakare, bet kokiai progai suteikiant rafinuotumo ir elegancijos.
Aromatas skirtas tiek vyrams, tiek moterims, kurie vertina akinančius ir energijos suteikiančius kvapus. Dėl unisex patrauklumo jis yra universalus, patrauklus asmenims, kurie pripažįsta savo individualumą ir siekia aromato, kuris dvelkia harmonija ir pasitikėjimu.
Kai reikia derinti aprangą su šiuo kvapu, rinkitės lengvus ir žaismingus ansamblius, kurie atspindi pačių kvepalų eleganciją.
Kas įkvėpė sukurti šiuos akinančius Federico Mahora kvepalus? Šie kvepalai savo kvapu panašūs TF Fleur de Portofino kvepalų aromatą. Gėlių kvepalai su citrusų nata.

PURE Royal FM 921 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: mandarinas, rūgštusis mandarinas, apelsinas.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: kinrožė, lotoso žiedas, apelsinmedžio žiedai, jazminas.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: vanilė, švitrūnas, kedras, medus.
Kvapas: gėlių su citrusine nata.
Charakteris: akinantis, energizuojantis
FM 921 kvepalai įkvėpti Fleur de Portofino aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 170921
Kaina: 40.33 €         Kvepalų Tom Ford Fleur de Portofino analogas FM 921 kvepalai internetu 

FM kvepalų mėginukai
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390921
Kaina: 00.41 €     FM 921 kvepalai įkvėpti Fleur de Portofino kvepalų aromato 

1 komentaras:

  1. Anonimiškas11:45

    Švelnios gėlės ir lengvas saldus vėjelis. Mieliausia laukinių gėlių puokštė žiedadulkių-medaus pagrindu. Vasaros kvapas su žydinčiais medžiais, šiltoje saulėje besimaudančiomis krūmais ir vasaros gėlėmis. Gėlių medaus saldumą subalansuoja vėsios natos. Medus atneša tą nuostabų saldų akordą, dėl kurio gėlės yra patrauklios, kaip ir gėlių nektaras, tik labai švelnios ir gležnos.

    AtsakytiPanaikinti