Malonūs Rytietiški Gėlių Kvepalai Unisex FM 920

 

Tom Ford Ombre Leather analogas FM 920 kvepalai internetu

FM 920 kvepalai vyrams ir moterims. Jo kvapas yra sodrus, šiltas ir gundantis odos, prieskonių ir gėlių atspalvių mišinys. Dominuojanti odos nata suteikia šiam aromatui išskirtinio ir prabangaus charakterio, o prieskoniai suteikia egzotiško žavesio.
Dėl intensyvaus ir stebinančio pobūdžio kvepalai ypač tinka vėsesniais sezonais, pavyzdžiui, rudenį ir žiemą. Puikiai dera su šaltu oru ir sukuria jaukią bei šiltą atmosferą.
Kvepalai skirti tiek vyrams, tiek moterims, kurie vertina drąsius, neprijaukintus ir stebinančius kvapus. FM 920 kvepalai patinka asmenims, kurie išsiskiria pasitikėjimu, charizma ir paslaptingumu. Šis kvapas papildo stiprią asmenybę ir padidina jo žavesį.
Renkantis aprangą, kuri derėtų prie šių kvepalų, populiarus pasirinkimas yra elegantiški ir puošnūs ansambliai. Prabangios ir jausmingos kvepalų natos sklandžiai susilieja su apranga, kuri atspindi pasitikinčią ir stilingą asmenybę. Pagalvokite apie odines striukes, pritaikytus kostiumus ar prašmatnias vakarines sukneles.
Kas įkvėpė sukurti šiuos natūralios odos kvapo Federico Mahora kvepalus? Šie kvepalai savo kvapu panašūs į TF Ombre Leather kvepalų aromatą. Rytietiški kvepalai su gėlių nata.

PURE Royal FM 920 kvepalų natos:

  1. Galvos (Viršutinė) gaida: rožiniai pipirai, smilkalai, rožė
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: oda, raudonieji vaisiai, šafranas
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: persikas, ūdas, gintaras

Kvapas: rytietiškas su gėlių nata.
Charakteris: nepažabotas, stebinantis.
FM 920 kvepalai įkvėpti Ombre Leather aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 170920
Kaina: 40.33 €        Kvepalų Tom Ford Ombre Leather analogas FM 920 kvepalai internetu

FM kvepalų mėginėliai
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390920
Kaina: 00.41 €     FM 920 kvepalai įkvėpti Ombre Leather kvepalų aromato 

2 komentarai:

  1. ulikas12:06

    Puikūs, geri odos kvapo kvepalai. Turėjau jį prieš susipažindamas su kitais odos kvapais. Oda priekyje, likę atspalviai įsukti, kad negalėtum suprasti, ar tai gėlės, ar gintaras. Visa tai yra, bet oda visada yra pirmame plane. Bet neabejotinai tai viena geriausių kvepalų kompozicijų odos tema. Puikiai tinka nešioti šaltuoju metų laiku su odiniais gaminiais, gerai pabrėžia odinius aksesuarus.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Anonimiškas21:40

    Man patinka sudėtinga šių kvepalų kompozicija. Iš pradžių jis kvepia kaip šviežia oda, tada suminkštėja iki malonios švarios medienos kvapo. Jis vyriškas, bet gražiai ir švelniai sumoteriškėja. Netgi dėvėčiau šaltomis žiemos dienomis – vyrui taip pat labai patiko. Jis turi nuostabią išlikimo galią ir keičiasi visą dieną.

    AtsakytiPanaikinti