Maisto Papildas Lieknėjimui Slim Body System

 

Federico mahora maisto papildai lieknėjimui atsiliepimai

Maisto papildas svoriui mesti - skirtas tiek vyrams tiek moterims. Puikus lieknėjimo pagalbininkas. Nuostabi pagalba kontroliuojant svorį. Moderni formulė, sukurta gliukomanano ir chromo pagrindu. Šis maisto papildas lieknėjimui padės palaikyti figūros linijas.

Gliukomananas ir Chromas nauda


Gliukomanano ir chromo nauda lieknėjimui. Gliukomananas kas tai? Gliukomananas sukuria sotumo jausmą absorbuodamas vandenį ir išsiplėsdamas, kad skrandyje susidarytų stambus pluoštas, kuris laikantis subalansuotos mitybos padeda numesti papildomus kilogramus.
Chromas nauda. Chromas padeda palaikyti normalų gliukozės kiekį kraujyje ir teigiamai veikia metabolizmą makroelementais.

Kaip vartoti maisto papildą lieknėjimui Slim Body System?


Maisto papildai lieknėjimui Slim Body System vartojami: Intensyviai maišydami supilkite paketėlio turinį į 200 ml šilto arba drungno vandens. Paruoštą vartokite nedelsiant, užgerdami dideliu kiekiu vandens. Maisto papildą svorio metimui vartokite 25-35 min prieš valgį, 1-2 kartus per dieną. Maisto papildai lieknejimui padeda sumažinti kūno apimtis.

Talpa: 360 g.
Kodas: 801104
FM slim body system
Kaina: 122.83 €    Nutricode slim body system maisto papildai lieknejimui atsiliepimai

6 komentarai:

  1. Noreciau daugiau informacijos apie si produkta,kada ji reikia vartoti,pries valgi , ar po valgio,ir kokia jo sudetis.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. FM Produktai11:31

      Gliukomananas sukuria sotumo jausmą absorbuodamas vandenį ir išsiplėsdamas, kad skrandyje susidarytų stambus pluoštas. Maisto papildą reiktų vartoti prieš valgį.

      Panaikinti
  2. Viltė17:18

    Puikiai veikia slopindamas apetitą ir suteikia sotumo jausmą, todėl noris valgyti mažiau. Anksčiau esu išbandžiusi keletą dietų. Niekas man nepadėjo, nes jaučiau, kad esu alkana, o kiti maisto papildai privertė mane jaustis negerai. Nesukelia virškinimo sutrikimų. Šį kartą esu labai patenkinta šiuo maisto papildu. Šis produktas veikia labai gerai. Rekomenduoju.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Anonimiškas11:55

    Slim Body System vartoju maždaug 3 mėnesius, ir tai mano manimu yra vienas geriausių produktų, svoriui mažinti. Nes jis padeda man kontroliuoti apetitą ir valgyti daug mažiau. Dėl to numečiau kelis kilogramus.

    AtsakytiPanaikinti
  4. FM Produktai20:19

    Kas yra gliukomananas ir chromas?
    Gliukomananas išgaunamas iš koniako (Leopardinis amorfofalas) augalo šaknų - natūralių, vandenyje tirpių maistinių skaidulų. Šis pluoštas sugeria vandenį, padidina jo tūrį ir padeda jūsų žarnyno veiklai. Tai taip pat gali sulėtinti cukraus ir cholesterolio absorbciją iš žarnyno, padėti kontroliuoti cukraus kiekį sergant cukriniu diabetu ir sumažinti cholesterolio kiekį.
    Chromas yra būtinas mineralas, kuris padeda reguliuoti cukraus kiekį kraujyje. Tai gali būti veiksminga gerinant organizmo reakciją į insuliną arba mažinant cukraus kiekį kraujyje tiems, kurie serga diabetu. Be to, tai gali padėti sumažinti alkį, potraukį ir besaikį valgymą.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Puikiai veikia13:23

    Pirmą kartą išbandžiau šį produktą. Šį FM maisto papildą vartoju tik vieną kartais du kartus per dieną. Jis išbrinksta iki maždaug 7 x pradinio tūrio ir padeda numesti svorio, nes sukuria sotumo jausmą. Puikiai veikia slopinant apetitą. Aš jį vartoju prieš pusryčius ar vakarienę. Po trijų savaičių aš atsikračiau 7 kilogramus ir numečiau 3 centimetrus nuo juosmens. Šis maisto papildas veikia labai gerai. Aš rekomendavau šį produktą savo draugams. Man patinka federico mahora maisto papildai. ;)

    AtsakytiPanaikinti