Lengvi Gėlių Vandens Aromato Kvepalai Moterims FM 488

Chloe l'eau de chloe analogas FM 488 kvepalai pigiau
PURE 488 gėlų kvepalai. Jo kvapo profiliui būdingas harmoningas gėlių ir citrusinių vaisių natų mišinys, dėl kurio atsiranda žavus ir lengvas aromatas.
Kvapas atsiveria ryškiais citrusiniais akordais, įskaitant putojančius greipfrutus ir aštrias bergamotes, kurios suteikia spindintį ir gaivinantį prisilietimą. Kvapui vystantis, atsiranda subtilūs rožių žiedlapiai ir traškios ličių natos, kurios suteikia subtilumo ir eteriškumo. Galiausiai, kedro ir gintaro pagrindas suteikia kompozicijai subtilios šilumos.
FM 488 kvepalai ypač tinka pavasario ir vasaros sezonams, kai gaivus ir pakylėjantis kvapas puikiai papildo saulėtą ir džiaugsmingą atmosferą. Tai lengvas ir erdvus kvapas, puikiai tinkantis dėvėti kasdien, ypač per vasaros karščius. Tai kvapas, kuris ryškiausiai atsiskleidžia dienos metu, todėl puikiai tinka kasdienėms išvykoms, iškyloms, vėlyviesiems pusryčiams ar bet kuriai progai, kuriai reikia lengvos elegancijos.
Renkantis aprangą, papildančią kvepalus, puikiai tiks lengvi ir vėjo draikomi apdarai.
Kas įkvėpė sukurti šiuos lengvus, elegantiškus Federico Mahora kvepalus? Šie kvepalai savo kvapu panašūs į Chleo L'eau kvepalų aromatą. Lengvi gėlių kvapo kvepalai moterims su vandens nata.

PURE FM 488 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: greipfrutas, bergamotė, ličiai, vandens natos.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: rožė, jazminas, magnolija, gvazdikas.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: santalas, ambra, ąžuolo samanos, kedras, muskusas.
Kvapas: gėlių kvepalai su vandens nata.
Charakteris: lengvas, spinduliuojantis, elegantiškas
FM 488 kvepalai įkvėpti L'eau de Chloe aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 100488
Kaina: 23.43 €        Chloe l'eau de chloe analogas FM 488 kvepalai pigiau

FM Kvepalų testeris
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390488
Kaina: 00.41 €        FM 488 kvepalai įkvėpti L'eau de Chloe kvepalu aromato

2 komentarai:

  1. gaivus rožių aromatas11:45

    Kvepalai yra tokie romantiški, elegantiški, subtilūs, gaivūs ir gėlių aromato. Aš užuodžiu rožę, bet tai nėra tradicinis rožių kvapas. Sunku paaiškinti, bet rožė yra neabejotinai pagrindinis dalykas, kurį užuodžiu. Bendras kvapas yra ryški, miltelių pavidalo rožė. Šis kvapas yra labai subtilus, kuris pastebimas gerąja prasme. Kvepalai puikiai tinka pavasariui. Tai yra vienas iš mano mėgstamiausių kvapų. Aš tai pirksiu dar ir dar.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Anonimiškas16:07

    Koks nuostabus atsivėrimas per karščius, tokia kokybe gali pasigirti ne daug kvepalų. Čia laikui bėgant pražysta nuostabaus grožio drėgna, šiek tiek saldoka rožė, o fone – nesaldūs citrusai, pagardinti lašeliu gintaro. Romantiškas, bet kartu griežtas, tarsi sausas šampanas. Šis grožis išlieka visą dieną. Šedevras nuo pradžios iki pabaigos.

    AtsakytiPanaikinti