Gurmaniški Medienos Kvepalai Unisex FM 910

Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 analogas FM 910 kvepalai
PURE Royal 910 kvepalai vyrams ir moterims. Kvepalai garsėja savo gurmanišku kvapu, skleidžiančiu eleganciją ir rafinuotumą. Sudėtingu natų mišiniu šis aromatas yra gurmaniškas, pagardintas saldumo užuomina.
Kvepalų kvapas atsiveria patraukliu šafrano ir jazminų deriniu, sukuriančiu užburiantį gėlių žavesį. Širdies natos atskleidžia kedro šilumą ir ambros saldumą, suteikia prabangos charakterį. Galiausiai, pagrindinės gintaro ir eglės natos suteikia medienos ir dervingo prisilietimo, suteikia kvapui gylio ir ilgaamžiškumo.
Šiuos kvepalus galima dėvėti ištisus metus, nes jų universali sudėtis puikiai prisitaiko prie skirtingų metų laikų. Tačiau dėl šiltų ir patrauklių savybių jis ypač patrauklus vėsesniais mėnesiais. FM 910 kvepalai puikiai tinka dėvėti tiek dieną, tiek vakare, be vargo pereinant iš profesionalios aplinkos į žavingą vakarienę.
Aromatas patiks tiek vyrams, tiek moterims, skleidžiantiems žavesį ir charizmą. Tai gurmaniškas kvapas, paliekantis ilgalaikį įspūdį, todėl tai puikus pasirinkimas tiems, kurie nori būti matomi tarp draugų ir nepažįstamų žmonių.
Renkantis aprangą, papildančią šiuos kvepalus, patartina rinktis stilingą ir rafinuotą apdarą, atitinkantį prabangų pobūdį. Puikiai pasiūtas kostiumas ar prašmatni vakarinė suknelė būtų puikus pasirinkimas, sustiprinantis bendrą aromato eleganciją.
Kas įkvėpė sukurti šiuos gurmaniškus Federico Mahora 910 kvepalus? Šie FM World kvepalai savo kvapu panašūs Baccarat Rouge 540 kvepalų aromatą. Medienos kvepalai su gurmaniška nata.

Pure Royal 910 kvapo natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: jazminas, šafranas.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: kėnių balzamas, kedras.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: kašmyro medis, ambra, samanos, rudasis cukrus.
Charakteris: rafinuotas, perlaužtas saldumu
FM 910 kvepalai įkvėpti Baccarat Rouge 540 aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 170910
Kaina: 40.33 €       Pirkti iš FM World Baccarat Rouge 540 analogas 

Talpa: 15 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 170910.02
Kaina: 22.01 €       Kvepalų Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 analogas FM 910 kvepalai 

FM kvepalų mėginėlis
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390910
Kaina: 00.41 €     Pure Royal 910 kvepalai atsiliepimai

7 komentarai:

  1. Gražus kvapas11:53

    Man labai patinka šis kvapas. Daugelį metų ieškojau kvepalų, kurie man tiktų, ir tada radau šiuos kvepalus. Tai ilgalaikis, ne per stiprus ir nepaprastai šiltas, rafinuotas aromatas. Šiuos kvepalus įsigijau prieš kelias savaites ir sulaukiau daug komplimentų. Dabar tai yra mano mėgstamiausi kvepalai.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Saldus kvapas11:58

    Man patinka kvapai, kurie nėra pribloškiantys, tačiau yra subtilūs ir unikalūs, o šis kvapas yra kaip tik toks. Šie kvepalai yra ir saldus, ir medienos kvapas tuo pačiu metu. Tai kvapas, kuris vystosi ir bręsta. Tai puikūs kvepalai visiems sezonams, bet kuriuo paros metu ir bet kokia proga. Tai tik mano nuomonė.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Anonimiškas15:09

    Nuostabūs kvepalai. Tai labai žaismingas kvapas, todėl nešiojau šiuos kvepalus vakare, ypatinguose renginiuose ir pan. Per vieną valandą iš nepažįstamų žmonių gavau du komplimentus. Malonu, kai kažkas kitas gali tai teigiamai įvertinti. Šie kvepalai, mano manymu, tinka visiems metų laikams.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kamilė21:28

      Aš be galo myliu šį kvapą! Šį aromatą galite nešioti bet kur ir jaustis galingai. Mano visų laikų mėgstamiausias kvapas, kai dėviu šiuos kvepalus, visada sulaukiu komplimentų.
      Atminkite, kad tai tik mano nuomonė. Komentarus galite skaityti visą dieną, tačiau ar jums patiks kvapas, priklauso nuo to, ar jums patinka natos ir kaip jos išdėstytos kvepalų kompozicijoje.
      Šie FM kvepalai puikiai tiks kaip dovana gimtadienio, Kalėdų proga sau ar mylimam žmogui!;)

      Panaikinti
  4. Nuostabus kvapas20:42

    Šie kvepalai vienu metu kvepia ir saldžiai ir stipriai ir seksualiai. Geriausi kvepalai, kuriuos aš kada nors nusipirkau, tai ilgai ant mano odos išliekantis aromatas. Medienos kvapas išlieka visą dieną, o po kelių dienų jaučiu kvepalų kvapą ant savo drabužių. Šie „PURE Royal“ kvepalai turi prabangų aukščiausios klasės kvapą, kuris tikrai leidžia jaustis pakilėtai. Džiaugiuosi, kad nusipirkau šį FM World aromatą.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Anonimiškas19:52

    Pats aromatas – pasakiškas. Man tai degintas cukrus su lengvomis jūrinėmis ir medienos natomis. Šiek tiek sunkus, bet šiltas, puikiai tinka šaltesniam sezonui. Turbūt vienas populiariausių kvapų iki šių dienų.

    AtsakytiPanaikinti
  6. Anonimiškas14:22

    Kvepia panašiai kaip ir originalūs, tačiau visiškai nesilaiko, po 5min kvapo ant odos visai nebėra. Nerekomenduoju

    AtsakytiPanaikinti