Gėlių Kvepalai su Medienos Nata Moterims FM 710

By Kilian Good Girl Gone Bad analogas FM 710 kvepalai internetu
PURE Royal 710 kvepalai moterims. Šis išskirtinis kvapas yra harmoningas gėlių ir medienos natų mišinys, paliekantis ilgalaikį įspūdį.
Kvepalų kvapą galima apibūdinti kaip baltų gėlių puokštę, persipynusią su saldžiais ir kreminiais atspalviais. Pradinės rožių, jazminų ir osmanto natos sukuria subtilią ir moterišką atmosferą, o širdyje esančios tuberozės ir narcizo natos prideda jausmingumo ir gundymo. Kvapas pasiekia kulminaciją šiltu ir medienos pagrindu, su gintaro ir kedro natomis, palieka viliojantį ir šildantį pėdsaką.
Gėlių kompozicija primena žydinčias gėles ir saulėtas dienas, todėl puikiai tinka šiltiems pavasario ir vasaros mėnesiams bei vėjuotam orui. Nesvarbu, ar vaikščiojate paplūdimiu, ar dalyvaujate sodo vakarėlyje, kvepalai tikrai sustiprins jūsų moterišką žavesį ir pasitikėjimą. Apkabinkite savo vidinį maištininką ir leiskite šiam aromatui tapti jūsų išskirtiniu kvapu, paliekančiu ilgalaikį įspūdį.
Kas įkvėpė sukurti šiuos gražius, viliojančius Federico Mahora kvepalus? Šie kvepalai savo aromatu panašūs į Good Girl Gone Bad kvepalų kvapą. Gėlių kvepalai su medienos nata.

PURE Royal FM 710 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: jazminas, osmantas, rožė
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: tuberožė, narcizas
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: gintaras, kedras
Kvapas: gėlių su medienos nata.
Charakteris: viliojantis, nekonformistinis
FM 710 kvepalai įkvėpti Good Girl Gone Bad
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20 %
Prekės kodas: 170710
Kaina: 40.33 €        By Kilian Good Girl Gone Bad analogas FM 710 kvepalai internetu

FM Kvepalų mėginėlis
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390710
Kaina: 00.41 €        FM 710 kvepalai įkvėpti Kilian Good Girl Gone Bad

1 komentaras:

  1. Anonimiškas17:51

    Aromatas intymus, žaismingas, viliojantis ir gana pasitikintis savimi. Kvepalai puikiai tinka kiekvienai dienai. Tikrai rekomenduoju vėsiajam sezonui, tuomet pajusite ir atskleisite geriausias jo puses.

    AtsakytiPanaikinti